Aktywne Wpisy
mrocznegacie +1015
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
jarosuaf +193
Wypadek był koło mojego miasta, najprawdopodobniej w środku dwie osoby. W komentarzu to, co się od auta odkleiło.
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
On,że nie da rady bo pandemia i nie mogę się zapisać bo to niebezpieczne i inne p--------y jak to w panstwowych instytucjach.(można ale zdalnie)
Dalej coś gada,że przecież na stronie jest informacja,co mnie zdziwiło bo wchodziłem na stronę aby sprawdzić godziny otwarcia i nic nie było.Wszedłem,coś tam pogrzebałem i jest faktycznie informacja,trzeba trochę pokopać ale jak dla mnie to powinno się wyswietlać zaraz po wejściu na stronę.
A co do strony to już inna bajka,ściek napisany w wordpresie,klikasz menu i nic się nie otwiera.Na głownej stronie jakieś zdjęcia obiektu jakby to było najistotniejsze.Wygląda to tak jakby właściciel czy tam dyrektor powiedział do syna szwagra "we mnie tu zrób,strone,ty tam znasz się na tych kąkuterach"no i zrobił jakiś sciek inkasując za to pewnie nie małe pieniądze.
Oczywiście gdy wchodzi się na stronę wyświetla sie ostrzeżenie,że połączenie jest niebezpieczne xD.
I tak to sobie żyją na tych państwówkach...
#koszalin #zalesie
Ugułem to chlew obsrany gownem xD pocieszenie jest takie, ze jak u---------z egzamin to zanim wyjdziesz z budynku mozesz sie od razu zapisac na nastepny w okienku.
siedzi tam więc mogłaby już dać ten terminal i wyznaczyć mi termin, a Ci zachowują sie tam jakbym przysedł ich pozabijać K---a szkoda,że jeszcze krzyża nie wyciągnął i nie polewał mnie wodą święconą xD
Kiedyś jak podchodziłem do praktycznego kat. B to u----ł mnie na łuku bo zderzak trochę wystawał mi za linię.Kołami stałem w kopercie.
Taka ciekawostka-w Koszalinie jest najniższa albo prawie najniższa zdawalność.Ktoś powinien mocno przeswietlić tę placówkę.
@nocne_zwidy: a teraz najlepsze kolego. Jak się zapiszesz na egzamin, i do niego przystąpisz i nie zdasz, to już nie musisz