Wpis z mikrobloga

akurat w tym wypadku ty zrobiłeś ku**ę z logiki komentując to co tamta osoba napisała.

@upadly: Nie uwierzysz, ale wiem o co Ci chodzi.

Praca jak to praca. Zadna praca nie hanbi i w pelni popieram to
  • Odpowiedz
@gorzki99: a to jeśli tak to zrozumiałeś to zwracam honor. Ja osobiście (jak czytam to jeszcze raz to faktycznie nie ma podanego znacznika czasowego) zrozumiałem to, że kobieta się „rypie”, ale w tym momencie nie może też liczyć na partnera, dopiero potem po ukończeniu studiów zaczyna szukać i to komuś będzie przeszkadzało.

Osobiście akurat pod tym chyba względem nie mam liberalnych poglądów, ale potrafię zrozumieć ten punkt widzenia (przynajmniej przedstawiony
  • Odpowiedz
ale w tym momencie nie może też liczyć na partnera, dopiero potem po ukończeniu studiów zaczyna szukać i to komuś będzie przeszkadzało.

@upadly: Temat ciekawy i nie do konca latwy. Jak juz napisalem - zadna praca nie hanbi. Wykonujesz swoja prace, zarabiasz.

Praca jest rozna. Nie mnie ja oeniac. Kazda praca jesli jest wykonywana dobrze zasluguje na wyplate (w tym przypadku dziwnie to zabrzmialo
  • Odpowiedz
Kazda praca jesli jest wykonywana dobrze zasluguje na wyplate

@gorzki99: nie zabrzmiało to dziwnie ;)

W sumie ta sytuacja jest dla mnie zero-jedynkowa i nie zastanawiałbym się.
No chyba, że źle zrozumiałem „trawienie sytuacji” i właśnie o to ci chodziło.
  • Odpowiedz
ale w tym momencie nie może też liczyć na partnera, dopiero potem po ukończeniu studiów zaczyna szukać i to komuś będzie przeszkadzało.

@upadly: Temat ciekawy i nie do konca latwy. Jak juz napisalem - zadna praca nie hanbi. Wykonujesz swoja prace, zarabiasz

@gorzki99: Ale przecież fakt, że uprawianie prostytucji w trakcie bycia w związku to zdrada, to jest właśnie jeden z najlepszych dowodów na to, że p---------a to
  • Odpowiedz
@gorzki99: nie zrozumiałeś mnie.

Wiadomo, jest duża różnica między uprawianiem prostytucji będąc w związku i nie będąc.

Ja natomiast chciałem tylko dać odpowiedź na pytanie, dlaczego "s-x work" to nie praca taka jak każda inna, jak to się ostatnio próbuje forsować.

A dowodem na to, że p---------a różni się od innych zajęć jest to, że każde inne zajęcie nie stanowi zdrady w zdrowym, monogamicznym związku. A p---------a stanowi.
  • Odpowiedz
Ja natomiast chciałem tylko dać odpowiedź na pytanie, dlaczego "s-x work" to nie praca taka jak każda inna, jak to się ostatnio próbuje forsować.

A dowodem na to, że p---------a różni się od innych zajęć jest to, że każde inne zajęcie nie stanowi zdrady w zdrowym, monogamicznym związku. A p---------a stanowi.

@lab_rat: OK
Widze ze da sie
  • Odpowiedz
Kobieta oddziela prace od zycia prywatnego. mowiac kolokwialnie "w pracy sie grzmoci" a w domu jest w zwiazku i juz ten s-x wyglada, jest uprawiany (czy jak zwal) inaczej. Drobna roznica ale jak zapytalem wczesniej - na jakiej podstawie jej praca to zdrada?

@gorzki99: Na takiej, że grzmoci się z innymi mężczyznami XD Zbliżenie płciowe to najintymniejsze, co może łączyć mężczyznę i kobietę. Jeżeli twoja żona/dziewczyna daje d--y innym mężczyznom,
  • Odpowiedz
Jeżeli ktoś się godzi na takie traktowanie, to znaczy, że jest cuckiem i p---ą, a nie mężczyzną.

@kilemile: Super ze uzurpujesz sobie prawo zeby dyktowac innym jak maja zyc. Twoje podejscie jest lepsze niz ich podejscie.

Zebys sie nie zdziwil jak ktos Ci bedzie mowil co jest dla Ciebie wazne i jak masz postepowac a nie do konca sie bedziesz z tym zgadzal. Przypomnij sobie wtedy ten swoj
  • Odpowiedz
@Velma_Dinkley o to w tym wszystkim chodzi - to są nasze potencjalne partnerki i nie dowiemy się o tym bo nigdy się nie przyznają

A jak się przyznają to spróbuj kwiknąć że coś Ci nie pasuje, to oskarżą o p-----c, zabierą dziecko i dostaniesz takie alimenty że się zesrasz. Znaczy ja, bo ty jesteś różowa

Jedyne co nam zostało widzac rosnąca liczba takich kobiet przed która kiedyś możemy nieświadomie klękać z
  • Odpowiedz
Natchmiast przestan!! Nie dosc ze jestes alkoholikiem to jeszcze przez Ciebie cierpia zwierztka. Jak tak mozesz!! jestes zlym czlowiekiem!!

Czaisz bezsens? Bezsens mowienia komus jak ma zyc i co jest dla niego dobre bo Tobie sie wydaje (a nawet nie wydaje - Ty wiesz) ze dla Ciebie jet dobre?

@gorzki99: Tu nie ma żadnego bezsensu xD Ty porównujesz jakieś preferencje (zresztą skrajne, bo abstynencja i wegetarianizm są podejściami skrajnymi) do
  • Odpowiedz
zresztą skrajne, bo abstynencja i wegetarianizm są podejściami skrajnymi)

@kilemile: o.O pan majacy zawsze racje sie wypowiedzial.

Jakas definicja/ustalenia ze to jest skrajne czy tylko Tobie sie tak wydaje i na tej podstawie tak
  • Odpowiedz