Aktywne Wpisy
darknightttt +14
Chyba wbije nóż w mrowisko ale jestem ciekawa jakie wy macie podejście.
Mam neutralny stosunek co do swojej przyszłości. Mogę być sama, mogę zająć się karierą, mogę założyć rodzinę. Nie mam na nic ciśnienia bo czuję się sama ze sobą ok. Mogę iść na wiele ustępstw gdyby trafia się taka zdrowa, mocna miłość z odpowiednim partnerem i możemy żyć hedonistycznie albo założyć rodzinę, decyzję zostawie jemu. Natomiast mam tutaj pewne zasady.
Wersja
Mam neutralny stosunek co do swojej przyszłości. Mogę być sama, mogę zająć się karierą, mogę założyć rodzinę. Nie mam na nic ciśnienia bo czuję się sama ze sobą ok. Mogę iść na wiele ustępstw gdyby trafia się taka zdrowa, mocna miłość z odpowiednim partnerem i możemy żyć hedonistycznie albo założyć rodzinę, decyzję zostawie jemu. Natomiast mam tutaj pewne zasady.
Wersja
jmuhha +4
Jak mam kupić sobie mieszkanie za pensje lekarza 6k brutto?
i to mowie o mieszkaniu za raptem 700k
#pytanie #nieruchomosci
i to mowie o mieszkaniu za raptem 700k
#pytanie #nieruchomosci
159 też już rzadko.
gdzie ty, we Włoszech siedzisz? xD
@ZlodziejBilonownic: no to przecież mój rewir, #!$%@?! xD
nie miałem pakietu, bo sprzedałem, jak wariator zaczał #!$%@?. xD
chorowałem na nie, bo i ten wyświetlacz centralny, i przód kozak.
ale i tak na niej zarobiłem.
kupiłem za psie pieniądze, 800pln drożej sprzedałem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam 156 z 2.5 v6 i przez 5 lat wymieniłem aż świece w silniku i rozrząd, no i oczywiście progi z podłogą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest też sporo #!$%@?, alfaholikow od siedmiu boleści, co 159 z 2006 roku z nalotem ok. 300k wciskają za ponad 20k. Xd
@kimunyest95: ja mam zdrowe 120 kunia (była hamowana i wypluła 124konie więc nikt tam nie grzebał), jeździłem paroma 150 i albo one były w kiepskim stanie albo ja nie potrafię wyczuć tej dużej różnicy 30 kucy i kij wie ilu niutów..