Aktywne Wpisy
hellb0y +156
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Salido +203
Minął 52. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
245 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
265 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
245 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
265 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
Tydzień temu mieliśmy okazję poinformować wszystkich o premierze Javy 17. Wtedy jednak jeszcze nie spodziewałem się takiego wysypu publikacji dotyczących tego wydania. Oracle klasycznie wykorzystało nowe JDK do obwieszczenia kilku interesujących zmian, ale tym razem doczekaliśmy również kilku ciekawych, zewnętrznych publikacji.
#programowanie #java #kotlin #vived #programista15k
Prawdziwie ciekawe rzeczy się dzieją w GraalVM :)