Aktywne Wpisy
hehehhhehe +77
Dobra, w wieku 30 lat wypaliłem się z IT. Nie chce już widzieć na oczy tego syfu i #!$%@?ć na takie #!$%@? tematy co po byle jakiej analizie gówno mnie obchodzą. Co mnie ma obchodzić wynik jakiejś funkcji albo dowieziony sprint - ja #!$%@? jakim przegrywem przez ostatnie 7 lat się było, że człowiek się tym przejmował. Nawet pieniądze mnie nie radują. Czym się zająć? Jakieś pomysły? Jaka odskocznia na kilka lat
kaen89 +492
Nasze dziecko boi się zasnąć... Nie boi się potworów spod łóżka, boi się, że zabraknie mu oddechu... jesteśmy zrozpaczeni.
Udaliśmy się z Olafkiem do terapeuty oddechu, okazało się, że musieliśmy zakupić piktoflometr (badający przepływ powietrza z płuc) i urządzenie do wzmacniania mięśni oddechowych.
Musimy zwiększyć powierzchnię wymiany gazowej u Olafka, ponieważ aktualnie boi się zasypiać...
Olaf cierpi na Dystrofię Mięśniową Duchenne’a, jego mięśnie z każdym dniem zanikają. Rok temu w USA wprowadzono
Udaliśmy się z Olafkiem do terapeuty oddechu, okazało się, że musieliśmy zakupić piktoflometr (badający przepływ powietrza z płuc) i urządzenie do wzmacniania mięśni oddechowych.
Musimy zwiększyć powierzchnię wymiany gazowej u Olafka, ponieważ aktualnie boi się zasypiać...
Olaf cierpi na Dystrofię Mięśniową Duchenne’a, jego mięśnie z każdym dniem zanikają. Rok temu w USA wprowadzono
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Odpisałem zarządcy, że coś musi być nie tak z licznikiem, a oni zaproponowali, że mogą wysłać go do legalizacji, ale muszę zapłacić 600 zł.
Nowy blok i tylko ja mam taki problem. To raczej niemożliwe, żeby był jakiś wyciek.
Miał ktoś podobny problem? Co jeśli po sprawdzeniu licznika okaże się, że wszystko jest w porządku? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W komentarzach zdjęcia liczników.
#pytaniedoeksperta #kiciochpyta #mieszkaniedeweloperskie
Ale generalnie żadnej ekspertyzy nie trzeba. Jest licznik zbiorczy, wystarczy sprawdzić jak się ma suma liczników do jego wskazań. Przy różnicy 10m3 ciężko by było wychwycić, ale 100m3 różnicy będzie ewidentnie widoczne.
Nie zużył to nie płaci, nawet jeśli go stać.
@stassma: Rozwiń temat, proszę. Może jakiś rysunek podrzuć, bo nie jestem w stanie wyobrazić sobie, o co ci chodzi.
@grv_: chyba rachunki płaca u ciebie rodzice jeżeli sądzisz, że tak działają rozliczenia przy wymianie liczników lub zmianie taryf..
Po co mam zamrażać swoje pieniądze?