Aktywne Wpisy
toniemojekonto1 +185
Problem z polską przestępczością, określmy ją jako - X
Przestępczość obcokrajowców z poza europy, określmy jako - Y
Zawsze lepiej jest mieć mieć tylko X niż X+Y
To, że występuje X, nie znaczy że też musimy też mieć Y.
Gdzie przykłady z zagranicy dodatkowo pokazują, że Y jest wielokrotnością X.
Dla wszystkich co lubią używać argumentów "polacy też gwałcą" ,"polacy też popełniają przestępstwa".
#imigranci #polska #bekazlewactwa #statystyka #europa #przestepczosc
Przestępczość obcokrajowców z poza europy, określmy jako - Y
Zawsze lepiej jest mieć mieć tylko X niż X+Y
To, że występuje X, nie znaczy że też musimy też mieć Y.
Gdzie przykłady z zagranicy dodatkowo pokazują, że Y jest wielokrotnością X.
Dla wszystkich co lubią używać argumentów "polacy też gwałcą" ,"polacy też popełniają przestępstwa".
#imigranci #polska #bekazlewactwa #statystyka #europa #przestepczosc
kalafi0r +247
Zakolak ma problem z reklamami w kinie
Ten sam zakolak #!$%@? reklamami w swoich filmach w ilościach polsatowskich
Jak można być takim hipokrytą albo idiotą? Albo jedno i drugie
Wyprzedzając argumenty Mariuszy z Brajton, że jego filmy sa za darmo - nie nie są - płace yt premium zeby nie oglądać reklam a on obchodzi system i wkleja je do swoich filmów
i tak wiem moge przewinac te jego reklamy... dokładnie tak
Ten sam zakolak #!$%@? reklamami w swoich filmach w ilościach polsatowskich
Jak można być takim hipokrytą albo idiotą? Albo jedno i drugie
Wyprzedzając argumenty Mariuszy z Brajton, że jego filmy sa za darmo - nie nie są - płace yt premium zeby nie oglądać reklam a on obchodzi system i wkleja je do swoich filmów
i tak wiem moge przewinac te jego reklamy... dokładnie tak
Widzę po raz 10 filmik na tik toku jak te dzieciaki nieodpowiedzialnie zajmują się tymi zwierzętami i aż mi się coś robi, szczególnie w przypadku kota #murcix . Kot łazi sobie po dworze, wychodzi na ogród, za bramę, je kości kurczaka z kfc, potrafi się gdzieś zgubić. Ten kot długo nie pożyje w takim środowisku. Tych filmików jest mnóstwo na tik toku. Nie tylko o Krokiecie, ale i o Chmurce #friz i #wersow , która dalej sika w domu.
Taguję jeszcze #koty #kitku #psy #piesel #zwierzaczki dla zasięgu.
@FearFactory:
A jeszcze apropo tych szkód i komu są te szkody wyrządzane: wiesz komu? Temu świętemu sądowi na yt. Zebrało się 9 chłopa i jedna baba. Trzeba się pozbyć gówniarzy z yt, bo reklamodawcy się od nich odwracają. Jak myślisz, że im chodzi o dobro dzieci, które ten scam kupują (bo nie wierzę, że
@krzysiekb5465: Imo zależy od charakteru kota. Moja kotka była przeze mnie brana na spacery jak była młoda, ale większość życia spędziła w domu. Kiedy odwiedzałam rodzinę z domem na wsi wychodziła posiedzieć na progu (drzwi na ogród, zazwyczaj otwarte) i nigdzie nie wędrowała. Znaczy, zdarzyło się parę razy - kiedy półmózgi mąż mojej matki wypchał ją na zewnątrz nogą
Komentarz usunięty przez moderatora