Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak statystyki na YouTube były publiczne. Każdy mógł zobaczyć jaka jest oglądalność danego filmu z podziałem na płeć. Wyniki?

Pod każdym wartościowym filmem, który ma coś sensownego do przekazania ponad 80% widowni to mężczyźni. W czasie, w którym faceci uczą się pożytecznych rzeczy, różowe oglądają vlogi o torebkach, kosmetykach i lifestyle księżniczki a'la #podroze za hajs cuckolda xD.

Wszystkie te popowe gwiazdki typu: SANAH, CLEO, DŻONAS BRADERS, DŻASTIN BIBER konsumują głównie k0biety.
Taki wasz obraz statystyczny, p0lki - zero wiedzy i kultury.

#p0lka #logikarozowychpaskow #blackpill #redpill #przegryw #rozowepaski
swiety_spokoj - Pamiętam jak statystyki na YouTube były publiczne. Każdy mógł zobaczy...

źródło: comment_1632126740GjkNp9dvSLKcgWgsPzYx7v.jpg

Pobierz
  • 94
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yourfatherdrunk: Z resztą ja lubię beksińkiego i banksiego, czasami chodzę sobie do muzeów, oglądam obrazy ale nawet nikomu o tym nie gadam bo moja wiedza na temat sztuki poza podstawami jest zerowa. Lubie sobie popatrzeć na obrazy bo jednak obraz na żywo dużo lepiej wygląda niż jakiś gównoobrazek z internetu chociażby przez teksturę.
  • Odpowiedz
@swiety_spokoj: Skoro uprawiasz już cherry-picking, jaki procent widzów oglądających streamy meneli, mma, Kononowicza, anime, fragmenty Świata Według Kiepskich, filmikowego odpowiednika "dupeczek z przypadku" czy teorii spiskowych najróżniejszych szurów? Wyjdzie pewnie z 90% lub więcej publiczności płci męskiej, mam rację? Z drugiej strony praktyczne materiały jak kanały z przepisami, czy nauka makijażu skreślasz jako "bezsensowne"? W takim razie jaki sens ma oglądanie faceta budującego chatkę z gliny, i uznawanie tej rozrywki
  • Odpowiedz
Zdefiniuj "sensownego."

w muzeum narodowym też widać więcej mężczyzn niż kobiet? Na różnego rodzaju eventach malarskich, w kinach studyjnych i festiwalach kina niezależnego?

No chyba nie bywałeś za bardzo.

I napisz jak ustalasz, co jest wartościowe, a co nie.

@yourfatherdrunk: @Phyrexia: ale oskarów jakoś żadna nie dostaje XD Na studiach artystycznych i filmowych kobiet nie brakuje, ale umówmy się większość artystów jest zbędna, taka jest hierarchia w tym zawodzie.
  • Odpowiedz
@Phyrexia: Raczej tak jest praktycznie w każdej dziedzinie, nawet typowo "kobiecej" dominują faceci. Sztuka? Faceci. Kino? Faceci. Moda? Faceci. Gotowanie? Faceci.

Feministki interpretują to jako przejaw patriarchatu, ja patrzę na to jako przejaw tego, że naturalnie jest dużo więcej wybitnych facetów niż kobiet, tak samo jest więcej przygłupów facetów niż kobiet. Poznałem gości których można by było nazwać przygłupami, kobiet? Nie bardzo. Nawet stereotypowe karyny są dużo bardziej ogarnięte od
  • Odpowiedz
O, szkoda że nie ma takich statystyk

Płeć, wiek i wykształcenie

@Missudi: kiedyś były o wieku i płci. Być może są podobne jak w Google Analytics, jak "zainteresowania" itp. Ale nie wiem, bo nie jestem twórcą You Tube, a do tego mają dostęp wyłącznie twórcy. Z Analyticsem czasem pracuję.

nie usuwaj, nie
  • Odpowiedz
czyli zgodnie z rozkładem inteligencji w populacji w zależności od płci

@swiety_spokoj: Czyli patologią interesują się prawie tylko i wyłącznie chłopcy, podobnie jak ze sportem polegającym na bójce z przeciwnikiem stylem dowolnym. Japońskie kreskówki są domeną mężczyzn. Z kolei Ty krytykujesz tematykę taką jak dbanie o swoją urodę, interesowanie się ubraniami, butami, krytykujesz ckliwe seriale na Netfliksie, ale pomijasz fakt zainteresowania się bajkami u dorosłych chłopaków, który możnaby uznać za
  • Odpowiedz
OP mówi o widowni poszczególnej tematyki fimlików na YT, z takim fikołkiem do sztuki, kina i gotowania powinieneś zgłosić się do jakiejś sekcji gimnastycznej.

@Phyrexia: to Twój każdy wpis jest fikołkiem zminusowanym do granic możliwości. Gdziekolwiek otworzysz jadaczkę zawsze kończy się stwierdzeniem, że jesteś uber-rakiem XD Opozycyjność do rzeczywistości i zdrowego rozsądku to Twój defaultowy stan, potwierdzasz to za każdym razem.

Pogódź się, że płcie nie są takie same. Pogódź
  • Odpowiedz
Czyli patologią interesują się prawie tylko i wyłącznie chłopcy, podobnie jak ze sportem polegającym na bójce z przeciwnikiem stylem dowolnym. Japońskie kreskówki są domeną mężczyzn. Z kolei Ty krytykujesz tematykę taką jak dbanie o swoją urodę, interesowanie się ubraniami, butami, krytykujesz ckliwe seriale na Netfliksie, ale pomijasz fakt zainteresowania się bajkami u dorosłych chłopaków, który możnaby uznać za w równym stopniu brak "sensowności." ¯_(ツ)_/¯

@Phyrexia: uważam bicie się po pyskach
  • Odpowiedz
żadnej funkcji

@swiety_spokoj: Spełniają funkcję praktyczną bo służą jako element odzieży, oraz są ładne i mi się podobają. Jaką funkcję spełnia np. oglądanie streamów meneli i osób z poważnymi problemami psychicznymi? Twoje porównanie jest conajmniej nie na miejscu.
  • Odpowiedz
@Phyrexia: to nie zmienia ilości kobiet konsumujących dzieła kulturowe i naukowe wysokiej jakości.

Istnieją debile, wow, odkryłaś amerykę XD

Pointa mojego wysrywu odnosi się do tego, że to mężczyźni tworzą, oglądają i wzmacniają kulturę i naukę znacznie bardziej niż k0biety, a ich strategia w dużej mierze polega na budowaniu własnej wartości jedynie w oparciu o wygląd. Tu już można ten wysryw kontynuować, że tak naprawdę to naczynia połączone i jest
  • Odpowiedz
a patostreamy kto ogląda?

fajne jest to przeświadczenie przegrywów, że ich naczytanie się redpillowych pierdół, nowmowa o czadach, powtarzanie teorii spiskowych w stylu marksizm kulturowy i wieczne skamlanie na złe baby, czyni ich jakoś wyjątkowo interesującymi.

Bo przecież jak ktoś nie kupuje praóweczkowej szkoły ekonomii+ "lewactwa" jako wyjaśnienia całego zła świata, jest po prostu za głupi na ich zrozumienie, co nie?( ͡° ͜ʖ ͡°)

Do tego wszędzie metafora "czerwonej pigułki"(wymyślona przez 2 trans sióstr),
  • Odpowiedz
Wzniosłe zainteresowania takiego przegrywa też można łatwo wyśmiać

@ananasowy: Ale wy p---------e, ja ani słowa nie powiedziałem, że przegrywy są tacy czy sracy, a wy już jedyne co to przegrywów obrażacie XD

Ja tylko mówię, że odbiorcą na content naukowy / fachowy i sztukę dobrej jakości jest mężczyzna. Możecie se polemizować se statystykami xD
  • Odpowiedz