Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +103
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +153
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Pod każdym wartościowym filmem, który ma coś sensownego do przekazania ponad 80% widowni to mężczyźni. W czasie, w którym faceci uczą się pożytecznych rzeczy, różowe oglądają vlogi o torebkach, kosmetykach i lifestyle księżniczki a'la #podroze za hajs cuckolda xD.
Wszystkie te popowe gwiazdki typu: SANAH, CLEO, DŻONAS BRADERS, DŻASTIN BIBER konsumują głównie k0biety.
Taki wasz obraz statystyczny, p0lki - zero wiedzy i kultury.
#p0lka #logikarozowychpaskow #blackpill #redpill #przegryw #rozowepaski
@LateNever: co to za kino było?
Bez urazy, ale tłumacząc tutaj czemu von Tier super, U missed the point
@yourfatherdrunk: Antychryst chyba najpopularniejszy film Von Tiera.
Komentarz usunięty przez autora
Płeć, wiek i wykształcenie
@yourfatherdrunk: @Phyrexia: ale oskarów jakoś żadna nie dostaje XD Na studiach artystycznych i filmowych kobiet nie brakuje, ale umówmy się większość artystów jest zbędna, taka jest hierarchia w tym zawodzie.
Feministki interpretują to jako przejaw patriarchatu, ja patrzę na to jako przejaw tego, że naturalnie jest dużo więcej wybitnych facetów niż kobiet, tak samo jest więcej przygłupów facetów niż kobiet. Poznałem gości których można by było nazwać przygłupami, kobiet? Nie bardzo. Nawet stereotypowe karyny są dużo bardziej ogarnięte od
@Missudi: kiedyś były o wieku i płci. Być może są podobne jak w Google Analytics, jak "zainteresowania" itp. Ale nie wiem, bo nie jestem twórcą You Tube, a do tego mają dostęp wyłącznie twórcy. Z Analyticsem czasem pracuję.
@swiety_spokoj: Czyli patologią interesują się prawie tylko i wyłącznie chłopcy, podobnie jak ze sportem polegającym na bójce z przeciwnikiem stylem dowolnym. Japońskie kreskówki są domeną mężczyzn. Z kolei Ty krytykujesz tematykę taką jak dbanie o swoją urodę, interesowanie się ubraniami, butami, krytykujesz ckliwe seriale na Netfliksie, ale pomijasz fakt zainteresowania się bajkami u dorosłych chłopaków, który możnaby uznać za
@Phyrexia: to Twój każdy wpis jest fikołkiem zminusowanym do granic możliwości. Gdziekolwiek otworzysz jadaczkę zawsze kończy się stwierdzeniem, że jesteś uber-rakiem XD Opozycyjność do rzeczywistości i zdrowego rozsądku to Twój defaultowy stan, potwierdzasz to za każdym razem.
Pogódź się, że płcie nie są takie same. Pogódź
@swiety_spokoj: Na mikroblogu nie ma minusów. Coś Ci się przywidziało.
@Phyrexia: uważam bicie się po pyskach
@swiety_spokoj: Spełniają funkcję praktyczną bo służą jako element odzieży, oraz są ładne i mi się podobają. Jaką funkcję spełnia np. oglądanie streamów meneli i osób z poważnymi problemami psychicznymi? Twoje porównanie jest conajmniej nie na miejscu.
Istnieją debile, wow, odkryłaś amerykę XD
Pointa mojego wysrywu odnosi się do tego, że to mężczyźni tworzą, oglądają i wzmacniają kulturę i naukę znacznie bardziej niż k0biety, a ich strategia w dużej mierze polega na budowaniu własnej wartości jedynie w oparciu o wygląd. Tu już można ten wysryw kontynuować, że tak naprawdę to naczynia połączone i jest
@ananasowy: Ale wy p---------e, ja ani słowa nie powiedziałem, że przegrywy są tacy czy sracy, a wy już jedyne co to przegrywów obrażacie XD
Ja tylko mówię, że odbiorcą na content naukowy / fachowy i sztukę dobrej jakości jest mężczyzna. Możecie se polemizować se statystykami xD