Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +104
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +157
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Pod każdym wartościowym filmem, który ma coś sensownego do przekazania ponad 80% widowni to mężczyźni. W czasie, w którym faceci uczą się pożytecznych rzeczy, różowe oglądają vlogi o torebkach, kosmetykach i lifestyle księżniczki a'la #podroze za hajs cuckolda xD.
Wszystkie te popowe gwiazdki typu: SANAH, CLEO, DŻONAS BRADERS, DŻASTIN BIBER konsumują głównie k0biety.
Taki wasz obraz statystyczny, p0lki - zero wiedzy i kultury.
#p0lka #logikarozowychpaskow #blackpill #redpill #przegryw #rozowepaski
Men's job is to build stuff
Women's job is to stay alive to sexual maturity and provide babies
Nick Krauser
Komentarz usunięty przez autora
@swiety_spokoj: one sie kultury uczyły chyba w burdelu.....
@EastWestEast: racja, zgłębianie tematu to u nich ewenement. Ale nawet wiedza ogólna na poziomie:
- jak mniej więcej wygląda i działa wszechświat
- jak mniej więcej działa
@Trybun_Plebejski: są dwie drogi. Pierwsza to ciężka praca własna. Druga to inwestycja w wygląd i poszukanie woła roboczego.
Zgodnie z danymi z #nieczekam107lat 41% k0biet z wykształceniem wyższym nie pracuje. Ciekawe dlaczego XD
A jak powiesz, że "k0biety idą na studia znaleźć męża, a nie studiować" to od razu mizogin ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
fajne jest to przeświadczenie przegrywów, że ich naczytanie się redpillowych pierdół, nowmowa o czadach, powtarzanie teorii spiskowych w stylu marksizm kulturowy i wieczne skamlanie na złe baby, czyni ich jakoś wyjątkowo interesującymi.
Bo przecież jak ktoś nie kupuje praóweczkowej szkoły ekonomii+ "lewactwa" jako wyjaśnienia całego zła świata, jest po prostu za głupi na ich zrozumienie, co nie?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tego wszędzie metafora "czerwonej
@swiety_spokoj: Zdefiniuj "sensownego."
@yourfatherdrunk: nie napisałem, że wszyscy mężczyźni są inteligentni. Napisałem, że większość wartościowych dzieł kultury i nauki konsumują mężczyźni i jest to PRAWDA.
Zdarzają się kobiety z autystycznymi dupokanapkami, poznałem taką, ale generalnie
@swiety_spokoj: w muzeum narodowym też widać więcej mężczyzn niż kobiet? Na różnego rodzaju eventach malarskich, w kinach studyjnych i festiwalach kina niezależnego?
No chyba nie bywałeś za bardzo.
I napisz jak ustalasz, co jest wartościowe, a
@yourfatherdrunk: To jest często megapłytkie i jest elementem budowania określonego wizerunku niestety. Sztuką akurat interesuję się mega powierzchownie ale kinem już bardziej. Wystarczy się zapytać o Von Tiera i jest raczej kiepsko, albo coś oglądają ale tego w ogóle nie rozumieją/nie analizują. Dla mnie na przykład analizowanie kina jest większą zabawą niż oglądanie.
Bardzo wiele czynności to jest zwykły lans w celu podbicia swojej reputacji w określonych grupach.
@LateNever: i zdarza się tylko u kobiet? Zresztą, OP twierdzi, że sztuką "wysoką" interesują się głównie faceci, a wystarczy się przejść na tego typu wydarzenie i widać coś przeciwnego.
@LateNever: bo nigdy tak nikt nie mówił o filmach dogmy, skoro już wcześniej von Tiera przywołałeś( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za to obrazy w których namalowane są nagie dzieci z c-------i dłońmi (kiedyś się uczyłem malowania w podstawówce i właśnie tak malowałem te dłonie xD) to g---o a nie