Aktywne Wpisy
Jaque +57
Serce mi się kroi, przyszedł na nogi do mnie bo źle się czuje
Majk_ +149
Brzydzi mnie 11 listopada. A ściślej: brzydzi mnie to jak wygląda jego świętowanie. Rok do roku w Warszawie odbywa się zjazd międzynarodówki nacjonalistycznej, gdzie obok polskich narodowców z mordą troglodyty co roku maszerują włoscy, słowaccy i węgierscy faszyści. Co roku z czoła marszu padają hasła o żydach, gejach i złej Unii Europejskiej. Co roku głównym przesłaniem marszu jest to, że może i Polska jest niepodległa, ale zaraz przyjdą złe żydy z Unii
Pod każdym wartościowym filmem, który ma coś sensownego do przekazania ponad 80% widowni to mężczyźni. W czasie, w którym faceci uczą się pożytecznych rzeczy, różowe oglądają vlogi o torebkach, kosmetykach i lifestyle księżniczki a'la #podroze za hajs cuckolda xD.
Wszystkie te popowe gwiazdki typu: SANAH, CLEO, DŻONAS BRADERS, DŻASTIN BIBER konsumują głównie k0biety.
Taki wasz obraz statystyczny, p0lki - zero wiedzy i kultury.
#p0lka #logikarozowychpaskow #blackpill #redpill #przegryw #rozowepaski
@ziumbalapl: prostackie myślenie, prostsze niż budowa cepa. Świat tak nie działa. Istnieje konkretna proporcja, a nie że "na każdą przypada". To jest uproszczenie wynikające z Twoich niskich zdolności analitycznych.
Imo mężczyzna to bardziej dumna i honorowa istota niż k0bieta dająca tyłka zaborcy. Nie ma nic złego w byciu dumnym mężczyzną / kobietą i uwypuklania zalet
@swiety_spokoj: Powiedział typ, który ocenia czyjąć inteligencję na podstawie tego, że ktoś ogląda filmiki z przekazem odpowiednim nawet dla kilkulatków xDDDDDDDDDDDDD
Oczywiście, że tak, geniuszu - tymczasem Ty piszesz, że "czujesz dumę" z powodu płci, pomimo, że nic z osobami inteligentnymi nie masz wspolnego - równie dobrze możesz być dumny z koloru włosów xD
@ziumbalapl: to nie ma znaczenia. Jeśli kilkulatek ogląda takie rzeczy zamiast durnej bajki, to są większe szanse że będzie ogarnięty.
XDDD co? Ty nawet nie potrafisz logicznego zdania napisać
@swiety_spokoj: Ani trochę. Każdy może to oglądać, a równie dobrze także nie oglądać w ogóle. Jak ktoś zajmuje się prawem, to nie potrzebuje fizyki.
Pijany? Nie masz żadnego wkładu w osiągnięcia znanych mężczyzn, więc jeśli czujesz dumę z tego powodu, że Ci też
@ziumbalapl: nikt nie mówił, że gorsze / głupsze xD tylko że jest inny rozkład inteligencji
Nie trzeba być einsteinem żeby być wartościowym
Zgłoszone xD
@swiety_spokoj: Ty mówiłeś, mordeczko ( ͡° ͜ʖ ͡°) O, jest tutaj, zaznaczę Ci, bo sobie nie poradzisz z dostrzeżeniem złośliwości i jadu:
Nie trzeba ogarniać fizyki, żeby być wartościowym. Nie trzeba oglądać kanałów popularnonaukowych. Można na przykład być aktywistą, albo pracować w wolontariacie w chociażby schronisku
Jeśli oddzielisz ich kreską (tych powyżej 115 punktów) na krzywej Gaussa dla IQ kobiet i mężczyzn to zostaną ci w zdecydowanej większości mężczyźni. A gdybyś jak wcześniej mówiłem nie brał pod uwagę inteligencji emocjonalnej i językowej to jeszcze
@swiety_spokoj: W większej ilości =/= zero wiedzy i kultury. Mam nadzieję, że pomogłem xD
tak... matkę moich dzieci....