@Filipterka25: I ilu już skazano? Bo aborcji Polki przeprowadzają wg niektorych szacunków nawet 80-100 tysięcy rocznie, wiec prokuratura musi mieć ręce pełne roboty. Jak idzie?
@CocoJamboolin: Oj, wystarczy choć trochę skrytykować matriarchalne przywileje i już z braku argumentów dochodzi do przepalenia zwojów i jakiegoś dziwnego szufladkowania. Do kompletu swojej ignorancji nazwij mnie jeszcze incelem.
I skoro nie będziesz ze mną rozmawiać, to proszę #!$%@?ć z mojego wpisu ( ͡°͜ʖ͡°)
Jeżeli ktoś uznaje dziecko w ciemno, to już jego wina. Ignorantia iuris nocet, jakby to rzekli Rzymianie.
@Filipterka25: Jeśli jakaś kobieta poszła sobie wyzywająco ubrana na imprezę, to już jej wina [że gwałt]. Ignorantia iuris nocet, jakby to rzekli Rzymianie.
Normalnym efektem niezabezpieczonego seksu jest ciąża.
@Filipterka25: Ćwierć wieku wysokich alimentów pod groźbą więzienia nie jest już 'normalnym efektem niezabezpieczonego seksu'. Więc to żaden argument.
@Filipterka25: Powiedz mi jeszcze jak się skutecznie migać od alimentów bo jestem ciekawy xD. Nawet Macierewiczowi się nie udało, ale ty znasz sposoby - chciałbym je poznać.
Oj, wystarczy choć trochę skrytykować matriarchalne przywileje i już z braku argumentów dochodzi do przepalenia zwojów i jakiegoś dziwnego szufladkowania.
@amantadeusz: Przecież Ty bronisz swojego patriarchalnego przywileju do rozwiązłości seksualnej jako mężczyzna, a równość płci pod ty względem nazywasz matriarchatem. Oj, hipokryzja, oj, podwójne standardy.
Do kompletu swojej ignorancji nazwij mnie jeszcze incelem.
@Filipterka25: Niestety nie ( ͡°ʖ̯͡°) https://orzeczenia.ms.gov.pl/ No nie mogło zabraknąć na koniec mojego ulubionego wyzwiska od inceli xD. Zastanawia mnie jak wyglada twoj wyimaginowany świat w którym uległe kobietom psy sa idealnymi partnerami kobiet xD.
@Flypho: Nie, tam nie trafiają wszystkie orzeczenia.
A jak tak bardzo szukasz statystyk, to masz problem - prokuratura nie za bardzo się nimi lubi chwalić (zazwyczaj nie ma czym). Inna rzecz, że trzeba być niezłym dzbanem, by nie umieć przekazać ~500-1000 zeta na pigułki tak, by nie było śladu.
@Filipterka25: Papatki spermiarzu. Ktoś w końcu musi stać za kasą w żabce, a twoja zmiana zapewne się właśnie zbliża.
Jeszcze 20 takich wątków i przytakiwania kobietom i być może w końcu dostaniesz ten słynny seks. Pamiętaj, im bardziej zgadzasz się we wszystkim z kobietami, tym bardziej one cię pragną ( ͡~ ͜ʖ͡°)
A teraz powtarzajcie za mną, matriarchat nie istnieje, matriarchat nie istnieje, matriarchat nie istnieje.
#p0lka #przegryw #bekazrozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder
I ilu już skazano? Bo aborcji Polki przeprowadzają wg niektorych szacunków nawet 80-100 tysięcy rocznie, wiec prokuratura musi mieć ręce pełne roboty. Jak idzie?
@CocoJamboolin: Oj, wystarczy choć trochę skrytykować matriarchalne przywileje i już z braku argumentów dochodzi do przepalenia zwojów i jakiegoś dziwnego szufladkowania. Do kompletu swojej ignorancji nazwij mnie jeszcze incelem.
I skoro nie będziesz ze mną rozmawiać, to proszę #!$%@?ć z mojego wpisu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Statystykami nasza nieudolna prokuratura się nie chwali, ale skazani bywają: https://www.rp.pl/prawo-karne/art316711-partner-pomogl-kobiecie-w-aborcji-dostal-wyrok-bezwzglednego-wiezienia
Swoją droga tak patrząc, bo problem alimentów na niechciane dziecko nie istnieje: przecież mozna się skutecznie od nich migać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie no fajny przykład - 6-krotnie karany patus recydywista xD dostał karę więzienia. Przykład z twojego podwórka?
@Flypho: Wspomniałeś, o tutaj -> mężczyzna ma #!$%@? do gadania, jest zdany na laske kobiety i poniesie konsekwencje jej wyboru
No odpowiedzialność za ciąże jest taka sama, bo dwie osoby uprawiają seks i są temu tak samo winne. Czego w tym nie rozumiesz? XD
@Filipterka25: Jeśli jakaś kobieta poszła sobie wyzywająco ubrana na imprezę, to już jej wina [że gwałt]. Ignorantia iuris nocet, jakby to rzekli Rzymianie.
@Filipterka25: Ćwierć wieku wysokich alimentów pod groźbą więzienia nie jest już 'normalnym efektem niezabezpieczonego seksu'. Więc to żaden argument.
Powiedz mi jeszcze jak się skutecznie migać od alimentów bo jestem ciekawy xD. Nawet Macierewiczowi się nie udało, ale ty znasz sposoby - chciałbym je poznać.
@amantadeusz: Przecież Ty bronisz swojego patriarchalnego przywileju do rozwiązłości seksualnej jako mężczyzna, a równość płci pod ty względem nazywasz matriarchatem. Oj, hipokryzja, oj, podwójne standardy.
To znowu Ty napisałeś.
@Flypho: https://businessinsider.com.pl/twoje-pieniadze/ile-osob-nie-placi-alimentow-w-polsce/wl1sbfe
Zapytaj się kogoś z tych 300 tysięcy.
@amantadeusz: xD
Ale wiesz, że jeżeli płacisz chociąż kilka złotych miesięcznie, to nie mogą ciebie skazać za alimenty, nie?
@Flypho: Co to ma do rzeczy? Facet nie został skazany za bycie patusem, tylko za sfinansowanie pigułek poronnych.
Nic, tylko na głos ci komentuje ze na jakieś 250 tysięcy aborcji byłaś mi w stanie znaleźć tylko jednego 6-krotnie karanego patusa.
@Flypho: wpadłeś na to, że nie każdy wyrok jest opisywany w internetach?
Niestety nie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
https://orzeczenia.ms.gov.pl/
No nie mogło zabraknąć na koniec mojego ulubionego wyzwiska od inceli xD. Zastanawia mnie jak wyglada twoj wyimaginowany świat w którym uległe kobietom psy sa idealnymi partnerami kobiet xD.
@Flypho: Nie, tam nie trafiają wszystkie orzeczenia.
A jak tak bardzo szukasz statystyk, to masz problem - prokuratura nie za bardzo się nimi lubi chwalić (zazwyczaj nie ma czym). Inna rzecz, że trzeba być niezłym dzbanem, by nie umieć przekazać ~500-1000 zeta na pigułki tak, by nie było śladu.
Jeszcze 20 takich wątków i przytakiwania kobietom i być może w końcu dostaniesz ten słynny seks. Pamiętaj, im bardziej zgadzasz się we wszystkim z kobietami, tym bardziej one cię pragną ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Wg ciebie taki fanatyk jak Ziobro utajnialby sukcesy prokuratury w ściganiu poważnych przestępców którzy dokonali aborcji?
@amantadeusz: Ja tam nie narzekam na brak seksu, jak nasze wypokowe incele ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora