Aktywne Wpisy

Mówcie co chcecie ale perspektywa dalszego ocieplania klimatu jest naprawdę niepokojąca. Wyobraźcie sobie, że za kolejne 20-30 lat w Afryce letnie temperatury sięgałyby po +55,60° C. Przecież to się prędzej czy później skończy jakąś naprawdę masową wędrówką ludów w kierunku Europy czy wojnami o wodę.
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
źródło: temp_file7260922675081997712
Pobierz
wykopowa_ona +91
Ja do Was po prośbie.
Mam koleżankę, która ma dziecko z porażeniem mózgowym. Młody jest w coraz gorszym stanie emocjonalnym i przegryza wszystkie koszulki jakie ma. Dziennie ich niszczy 2-3.
Młody nosi na ten moment koszulki rozmiar 116. Ja swoje po moim najmłodszym dzieciaku już jej oddałam i właśnie się kończą.Jak się zszyje, to młody dostaje amby - jakkolwiek się nie szyje to i tak go do szału doprowadza, bo ma problemy
Mam koleżankę, która ma dziecko z porażeniem mózgowym. Młody jest w coraz gorszym stanie emocjonalnym i przegryza wszystkie koszulki jakie ma. Dziennie ich niszczy 2-3.
Młody nosi na ten moment koszulki rozmiar 116. Ja swoje po moim najmłodszym dzieciaku już jej oddałam i właśnie się kończą.Jak się zszyje, to młody dostaje amby - jakkolwiek się nie szyje to i tak go do szału doprowadza, bo ma problemy

https://www.wykop.pl/wpis/60484655/https-innpoland-pl-amp-171473-spoldzielnie-w-niemc/
Żrodlo:
https://polskiobserwator.de/praca/praca-w-niemczech-deutsche-post-walczy-o-polskich-pracownikow/
#niemcy #ciekawostkizniemiec #praca #poczta #pocztapolska #deutschepost #godnezycie #listonosz #kurier
źródło: comment_1631947853ZXavoGyTGM83DymykfEkb4.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@soundboy: tak z ciekawości co to za dzielnice?
@wcaleniepchamsiewmultikonto: co to za dzielnice, możesz wymienić? Od razu podrzuć jakimś linkiem, jak możesz (ale nie musisz, nazwy miejscowości i dzielnic wystarczą).
only 4.4 percent of Poles reporting crime, violence or vandalism in their local areas
@JuneJohn: Gdynia Chylonia, Gdańsk Orunia, Warszawa Praga Pólnoc, Bydgoszcz Fordon, Kraków Nowa Huta... mam wymieniać dalej?
@majkkali: nie jestem stroną w tej dyskusji, ale chętnie poslucham xD
Komentarz usunięty przez autora
Mapka z 2016
źródło: comment_1631968600VFW4Bi92oAYtdGKR9kBjSx.jpg
Pobierz@fajnypierozek: Wrocław Przedmieście Oławskie, Katowice Szopienice, Olsztyn Zatorze, Łódź Bałuty, Lublin tzw. Trójkąt Bermudzki (ulice: Tysiąclecia, Ruska i Lubartowska), Poznań Dębiec, Sosnowiec (w sumie cały XD). Dalej mi się nie chce już wymieniać, ale praktycznie każde miasto w Polsce ma swoją niebezpieczną dzielnice gdzie jest pełno patoli.
Komentarz usunięty przez autora
@majkkali: dziekuję! Kilka z tych dzielnic znam osobiście i mogę tylko potwierdzić
@wcaleniepchamsiewmultikonto: xD
To podobnie jak w Polsce. Ukrywają i nie publikują oficjalnych statystyk.
O wszystkim tak mozna pisać jak już zaczynamy szurać Xd
@majkkali: xDDDD. Przyjedź najpierw do Wrocławia xDDD
A ja ci napiszę jak wygląda to w praktyce, bo mieszkałem w getcie w Danii przez 2 lata (Karlemoseparken w miejscowości Køge) i prawda jest taka, że ci przybysze z bliskiego wschodu najczęściej mają najczęściej jakieś rozrachunki pomiędzy sobą (takie sytuacje nie powinny mieć miejsca, ale to niestety duża wina rodziców, którzy nie pozwalają im się asymilować w Danii, o czym opowiadał w swoich dziełach m.in. Yahya Hassan,
@wcaleniepchamsiewmultikonto: ja to tu tylko zostawię
źródło: comment_1631969488LtqZ7Azx6qF94pDc1IsLej.jpg
Pobierz