Wpis z mikrobloga

@MechanicznaTW: demotywatory. I wszystko jasne. Portal dla bluepillowych boomerów, skansen polskiego internetu, który jeszcze nie zdechł w ślady za naszą klasą. Nie polecam tam wchodzić. Byłem na tym gównie kilka lat i wykop to oaza inteligencji i przyjemnych userów.
  • Odpowiedz
@Chehu ruskie, ukrainki i czeszki - większość z nich to takie divy mające taki sam status jak takie karyny jak na zdjęciu. No ale fakt - dużo ładnych. Włoszki, albo średnie, albo rakiety, ok. Chorwatki? Podobne do polek, tylko ciemne włosy. Hiszpanki to w ogóle beka xD większość z nadwagą, kolczykami na pół ryja i ogólnie mocno przeciętne. Ja wiem, że tu lubicie walić konia pod plucie na polki, ale to
  • Odpowiedz
zgadzam się za wyjątkiem hiszpanek. Te tylko w naszych wyobrażeniach są piękne bo to ciepłe kraje, a bardzo często mają ładniejszych kolegów

@anesthetize11: ciężko mi powiedzieć co do kolegów bo nie jestem zainteresowany, ale podróżowałem dużo po Andaluzji i centrum kraju - jak dla mnie Hiszpanki są w top10 na pewno (aktualnie 31 krajów odwiedzonych, więc wiadomo, całego świata nie znam)
  • Odpowiedz