Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +869
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
krucjan +14
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Nawet przywrócenie kanały, odbije się na dalszych odcinkach, bo gilotyna nadal wisi. Tak się tresuje.
Dziś widocznie już nawet nie można skrytykować trans, który walczy z kobietami, na szkodę kobiet (piękny feminizm ( ͡° ͜ʖ ͡°) ).
Co za czasy, nie wierzę, a ja nawet konserwą nie jestem w żadnym calu. Po prostu brzydze się tylko cenzurą i poprawnością polityczną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#sport #bekazlewactwa #majastasko
Wolność to niewola
Ignorancja to siła
Komentarz usunięty przez moderatora
zakładam, że to płeć społeczno-kulturowa. Czyli chyba normalny (fizycznie, genetycznie) facet może poczuć się kobietą .... i startować z kobietami? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ludwik_VI: czekam aż transpłciowa kobieta nastuka jej na chodniku
@MannaR:
Śtaśko dla WIĘKSZOŚCI feministek nie jest żadną skrajnością, tylko wzorem (dostaje nagrody, jest zapraszana przez partie i wszystkie organizacje). A cały ruch feministyczny raczej nie jest skrajnością (skrajność to z 1% poparcia a nie 10).
To, co uważa i promuje dziś Staśko, jak lewica dorwie się do władzy, będzie prawem.
A to mnie trochę przeraża, mimo że
@Ludwik_VI: mózg też się jej odkleił