Tak chce wyjechać do Niemiec bo jestem przegrywem bez szkoły tak jak ty i w Polsce na mnie czeka jedynie praca za max 2500 zł miesięcznie
@ona26: No widzisz synku, tu się mylisz i to grubo. Ja studia mam a ostarnia moja wypłata w PL to było około 8k. Prace w DE ogarnałem sobie sam przez telefon w tym samym fachu w którym się wykształcilem bo już wtedy potrafiłem płynnie
@ona26: No i widzisz jaka frustracja się z ciebie wylewa? Zupełnie jak od @rbbxx . Sprawdziliście czy nie jesteście spokrewnieni? Bez odbioru przegrywku.
@Janusz_z_Rivii: Nie chcę Cię straszyć ale w tym tempie za tydzień Twoją "chatę z widokiem na morze" pochłonie woda ( ͡°͜ʖ͡°)
Miesiąc temu miałeś taras przynajmniej kilkadziesiąt metrów od linii brzegowej a dzisiaj to już max kilka metrów i te drzewa niepokojąco szybko urosły, co to za gatunek? Jakiś zmutowany? hahahahahaha
Janusz, nie ma większego fantasty na wykopie, to trzeba Ci przyznać ( ͡
@rbbxx: Widzisz tą „łąkę” przed tym tarasem? Tam było robione zdjęcie. Nie pogrążaj się już typie. Z tarasu może wydaje się być blisko ale linia brzegowa jest daleko. Ale co ty możesz o tym wiedzieć skoro nigdy nie byles nad morzem. Usuń konto bo to robi się żałosne już.
@rbbxx: Typie, jako przyjacielowi dam ci rade. Przestań się już pogrążać bo u mnie na discordzie pare osób sobie z ciebie już srogą bekę ciśnie. Miłego wieczoru i smacznej kawusi.
@Janusz_z_Rivii: O w mordę, wleciał argument o gangu przegrywów z discorda ( ͡°͜ʖ͡°) Dobra beczunia miękkiszonie.
Wszystko powoli układa się w całość, ta Twoja ekscytacja morzem na zdjęciu... Jesteś tak rozemocjonowany, że jasnym jest iż w Polsce rzeczywiście Ci się nie przelewało i zdaje się, że po raz pierwszy wodę większą od rzeczki u Ciebie na wiosce zobaczyłeś na własne oczy dopiero w germanistanie ( ͡°͜ʖ͡°)
#xboxone #xboxseriesx #cyberpunk2077
Komentarz usunięty przez moderatora
@ona26: No widzisz synku, tu się mylisz i to grubo. Ja studia mam a ostarnia moja wypłata w PL to było około 8k. Prace w DE ogarnałem sobie sam przez telefon w tym samym fachu w którym się wykształcilem bo już wtedy potrafiłem płynnie
Wracaj na pole bo bauer będzie wściekły...
Jakie kurła fantazje, bawara z 98 roku, gnijąca w garażu na wsi pod Łomżą i chata z widokiem na morze czyli zdjęcie z kawą na łące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Obudź się typie, jedyne co prezentowałeś, prezentujesz i nadal będziesz prezentował to bieda,
@rbbxx: co tam szczekasz? A teraz grzecznie wracaj do piwnicy chłopcze bo skończyłem z tobą dyskusje XD
Miesiąc temu miałeś taras przynajmniej kilkadziesiąt metrów od linii brzegowej a dzisiaj to już max kilka metrów i te drzewa niepokojąco szybko urosły, co to za gatunek? Jakiś zmutowany? hahahahahaha
Janusz, nie ma większego fantasty na wykopie, to trzeba Ci przyznać ( ͡
Za plecami.
Beka z ciebie biedaku i bez odbioru.
@ona26: Skoro z neta to zapodaj link. Czekam.
Wszystko powoli układa się w całość, ta Twoja ekscytacja morzem na zdjęciu...
Jesteś tak rozemocjonowany, że jasnym jest iż w Polsce rzeczywiście Ci się nie przelewało i zdaje się, że po raz pierwszy wodę większą od rzeczki u Ciebie na wiosce zobaczyłeś na własne oczy dopiero w germanistanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)