Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
Jakby ktoś chciał, to daję namiary na planetę-raj. Spokojna pogoda, brak strażników, zielono, niebieska wodą, prawie jak Ziemia. Tylko drzew nie ma, za to są grzyby. Nikogo na niej nie ma, sam ją odkryłem, ale nic nie budowałem. Może ktoś będzie chciał zamieszkać.

Glify w lewym dolnym rogu.
Galaktyka Euclides

#nomanssky
Andrut_japko - Jakby ktoś chciał, to daję namiary na planetę-raj. Spokojna pogoda, br...

źródło: comment_16316510027R5NFoUkizsAenPRtoryBb.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Kiubi: aha. Portale działają tak, że potrzebujesz dane nawigacyjne (najłatwiej z tych sześcianów świecących na stacji) I kupić na stacji kosmicznej od kartografa mapy (te fioletowe, najlepiej kilka) po czym aktywować ich tyle, aż namierzy ci monolit obcych (musisz być w galaktyce Euclides) Leć tam i rozwiązań zagadkę. Jak się nie uda to wczytaj autozapis. Następnie potrzebujesz artefaktu zależnego od dominujacej rasy (najłatwiej polatać po kosmosie w którym szukasz monolitu
  • Odpowiedz
@Andrut_japko: hmm jakąś kolekcje tych danych nawigacyjnych mam. Spróbuje to dziś ogarnąć.

Też spędziłem już grube godziny na szukaniu planety i najlepsze co znalazłem to coś przypominającego ziemie ale ze żrącym deszczem i wściekłymi strażnikami :p

Najlepsze jest to ze jak z dwa lata temu grałem to idealna planetę znalazłem po 5godzinach grania(chyba 3 skok). Ale po tych wszystkich patchach z pięknej zielonej trawy zrobiła się czerwona :d
  • Odpowiedz
  • 0
@Kiubi: No wiem coś o tym. Jak jest dobra, to albo biom nie taki, albo strażnicy albo kolory nie te... zawsze coś. No to jak ci się uda ogarnąć to daj znać. Ta akurat mi się spodobała, a te palmy świecące wyglądają zajebiście w nocy. Powodzenia
  • Odpowiedz