Aktywne Wpisy
Ar_0 0
Od ponad pół roku nie uprawiałem seksu.
Od ponad 3ch lat nie uprawiałem dobrego seksu.
Pojawia się opcja na horyzoncie i.. cholernie się stresuję. Nawet nie tym, że wyszedłem z wprawy czy coś. Tylko tym, że będę się stresował, zastanawial czy jej się podoba i zapętlę się tak w mojej głowie, że nie będzie z tego żadnej frajdy.
( A patrząc że piszę o tym tutaj, to pewnie już za dużo o
Od ponad 3ch lat nie uprawiałem dobrego seksu.
Pojawia się opcja na horyzoncie i.. cholernie się stresuję. Nawet nie tym, że wyszedłem z wprawy czy coś. Tylko tym, że będę się stresował, zastanawial czy jej się podoba i zapętlę się tak w mojej głowie, że nie będzie z tego żadnej frajdy.
( A patrząc że piszę o tym tutaj, to pewnie już za dużo o
Żartuję, lecisz do lekarza. Co za pytanie?
Idź do lekarza, powinieneś być pod obserwacją czy nie masz zaburzeń rytmu serca itd.
Wiele było przypadków, że porazony przekręcił się po kilku dniach.
@krzysiu97: no chyba jednak nie miał.
Stetoskopem można badać jak kogoś dotknie w domu przewodyu fazowego i po 30ms wywali róznicówka w domu. Jeżeli straciłes równowagę i przytomność i - jak zakładam z opisu - porażenie było na drodze ręce-nogi to badanie stetoskopem nic nie wykaże.
Jeżeli masz Miras możliwość to idź sobie zrobić awaryjne EKG, nie warto oszczędzić teraz 100PLN nawet gdybyś miał iść prywatnie. Naprawdę częste są przypadki, że zmiata porażonych
Mimo, ze mozesz czuc sie dobrze, to szkody w organizmie moga byc powazne, a ty jeszcze zamknales obwod w najgorszy sposob.