Aktywne Wpisy
AnalnyRozbojnik +172
Co za #p0lka xd
Wyobrażacie sobie, żeby żona Messiego, Ronaldo, albo Tomasza Adamka tak się prowadziła na insta xd Już nie mówię o filmach z tańcem erotycznym, ocieraniem się o potężnych Hiszpanow, czy spędzanie urodzin Roberta z trenerem tańca xd
Naprawdę bardzo szkoda mi Roberta.
Osiagnij gigantyczny sukces, jeden z największych sukcesów na ziemi, miej żonę polkę której nawet miliardy dolarów, bentleye, wille nie powstrzymają przed puszczaniem się xd
#annalewandowska
Wyobrażacie sobie, żeby żona Messiego, Ronaldo, albo Tomasza Adamka tak się prowadziła na insta xd Już nie mówię o filmach z tańcem erotycznym, ocieraniem się o potężnych Hiszpanow, czy spędzanie urodzin Roberta z trenerem tańca xd
Naprawdę bardzo szkoda mi Roberta.
Osiagnij gigantyczny sukces, jeden z największych sukcesów na ziemi, miej żonę polkę której nawet miliardy dolarów, bentleye, wille nie powstrzymają przed puszczaniem się xd
#annalewandowska
Larsberg +37
#!$%@? mnie to że bohaterką serialu Fallout będzie baba. Silna niezależna kobieta hehe już to widzieliśmy w The Last of Us 2 Tam były dwie główne bohaterki - też baby. I te baby mordowały chłopów o wiele większych i silniejszych często w zwarciu za pomocą broni białej co brzmi abstrakcyjnie. W prawdziwym świecie postapo taka delikatna baba zostałaby zgwałcona i zabita na miejscu. Ile jeszcze będą nam wciskać ten lewicowy syf? O
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nie chcę żeby całe moje życie tak wyglądało.
Nie mam praktycznie żadnych znajomych. Dawno temu w podstawówce mieliśmy taką paczkę, łącznie czterech chłopaków i trzymaliśmy się razem. Znaliśmy się tak długo, myślałem że już zawsze będziemy się przyjaźnić. Jednak wystarczyło tylko żebyśmy po gimnazjum wybrali różne szkoły średnie, kontakty stały się coraz rzadsze i przyjaźń wygasła. Po szkole średniej to samo, każdy poszedł w swoją stronę i tyle.
Z dziewczynami też nie jest kolorowo. 22 lata, nigdy nie miałem dziewczyny, nie trzymałem za rękę, seksu też nie było. Moi znajomi odhaczali te punkty już w wieku 16 lat, łącznie z seksem. Czuję się przez to nieco zacofany społecznie.
Myślałem, że ta sytuacja się odmieni, gdy pójdę na studia. Wprowadzili zdalne i rok minął cały spędzony przed komputerem. Wszystko wskazuje na to, że w tym roku znowu będą zdalne. Wystarczy że zakażenia skoczą. Uświadomiłem sobie przez to, że poza szkołą nie wiem jak poznaje się nowych ludzi. Próbowałem tego słynnego "wychodzenia na dwór", na spacery sam, z psem i nic. Może to wina małego miasta, ale gdy wychodzę nie da się spotkać nikogo młodego. Jedynie jakieś babki i dziadki.
Nie wiem jak wyjść z tej sytuacji, wszelkie rady mile widziane.
#samotnosc #zalesie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61408a525fb896000a005839
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
Psychiatra/leki także nic nie pomogą na problemy ze znalezieniem kobiety, temat był już omawiany:
Polecam swój komentarz i kolejne - https://www.wykop.pl/wpis/60374367/#comment-214237887
Polecam cały wątek i moje komentarze - https://www.wykop.pl/wpis/59141781/taki-obraz-tej-spolecznosci-ktora-w-egoistycznym-p/
- Panie doktorze proszę przepisać mi leki albo terapię
- Ale dlaczego?
- Bo jestem samotny
- A dlaczego pan jest samotny?
- Bo nie mam znajomych
- To niech pan znajdzie znajomych, leki i terapia nie mają nic do rzeczy
Koło się zamyka.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Kolejna kwestia jest to czy bedac low value man (sorry, ale w innym wypadku nie powstałby ten
Zauważyłam, że dużo osób rozwiązuje problem samotności używaniem tindera. Zawsze wyciągniesz jakoś babę prędzej czy później. Pytanie tylko czy w takiej dziurze sie da. Albo czy możesz podjechać gdzieś
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@EastWestEast: Szczerze mówiąc w ogóle nie spodziewałem się, że na problem samotności ktoś zaproponuje psychiatrę. Co on zrobi? Weźmie mnie za rękę i poszuka mi znajomych i dziewczyny? XD Z moją głową wszystko w porządku (tak myślę), problem wynika z sytuacji w jakiej się znalazłem. Na poprzednich etapach edukacji miałem normalne relacje z rówieśnikami, jednak mój krąg znajomych nigdy