Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
kiedys_wygram +155
Kocham ten zwierzyniec
Wysyłam najwyżej plusowaną odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #rozowepaski #wychodzimyzprzegrywu #podrywajzwykopem #zwiazki
Wysyłam najwyżej plusowaną odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #rozowepaski #wychodzimyzprzegrywu #podrywajzwykopem #zwiazki
Alexandria Ocasio-Cortez paraduje w sukience z napisem "opodatkować bogatych".
PS. WSTĘP NA IMPREZĘ KOSZTOWAŁ 23 TYS. FUNTÓW XD #polityka
@Herubin: pomijając już kwestię tego że za opioid epidemic stoi big pharma, to jest korelacja pomiędzy dochodami, a narkomanią, a nawet gdyby nie było (a jest) to żeby problem usunąć
@TomSz: No i? Twoim rozwiązaniem jest #!$%@?ć mu 120% podatku żeby wciąż nic nie zapłacił? xD
@oCzwartejWstajaPtaki: a kończy się jak zawsze- ruch BLM mówił o opodatkowaniu bogatych i nierównościach społęczenych ale wystarczy, że miliarderzy mówili, że wspierają BLM ze swoich strzeżonych willi,a gniew tłumu skupił się na sklepikarzach i właścicielach małej gastronomii,
Komentarz usunięty przez moderatora
@djtartini1: jak mówię to jest tak opodatkować tych co zarobili 1 mln, jak ja zarobiłem mln to wtedy tych co 10mln jak ja zarobiłem to najlepiej tych co 100mln. Tak to działa, że krzykaczom przeszkadzają tylko ci co zarabiają więcej od nich.
No i cel osiągnęła - kolejny dzień, nie tylko w USA jak widać, kupa osób omawia kwestię opodatkowania bogatych, przy okazji oceniania kiecki.