Aktywne Wpisy
PolishPsycho +37
Zabawnie się ogląda tiktoki związane z motoryzacją i prawem jazdy, gdzie wypowiada się dzieciarnia 18 lat co ledwo zdała prawko. Ale ona ma najwięcej do powiedzenia.
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Mysiekpysiek +60
Alexandria Ocasio-Cortez paraduje w sukience z napisem "opodatkować bogatych".
PS. WSTĘP NA IMPREZĘ KOSZTOWAŁ 23 TYS. FUNTÓW XD #polityka
Komentarz usunięty przez autora
@vetomedia: no i co w tym dziwnego? Nie można będąc bogatym popierać wyższych podatków dla bogatych?
@Binnion: ciekawe, że zawsze dotyczy tych innych bogatych, nie mnie
@oCzwartejWstajaPtaki: xD
A tak szczerze mówiąc to jak ktoś widzi z tym problem to jest po prostu https://en.wikipedia.org/wiki/Useful_idiot
@pp53: @AdamMickiewicz: to może w Polsce, w stanach pomysły podwyższania podatku są dla osób zarabiających powyżej $400k rocznie, czyli jakieś półtorej bani złotych rocznie
na pewno nie ktos kto ma wieciej pieniedzy niz 99.99 procent ludzi na swiecie
mysle mediana bedzie ok czyli zero oszczednosci , zero nieruchomości
i jakies 800 dolarow miesiecznie zarobku
a nie miliony dolarow matolku
@vetomedia: ją nic nie kosztował bo była zaproszona
@Herubin: Bill Gates, pozdrawiam.
@kamilek98PL: Niczym Sanders zmieniający hasło z opodatkować milionerów na opodatkować miliarderów po tym jak sam stał się milionerem dzięki swojej "walce z bogactwem".
@Ld93: Jeżeli faktycznie uważasz, że dla Ciebie podatki są za niskie to masz multum organizacji, które może wspierać dobrowolnie. Przynajmniej będziesz miał poczucie lepiej ulokowanych pieniędzy, które faktycznie mogą coś zmienić.
olimpijski fikool
xddxdxdxd
bycie sutenerem nie wyklucza popierania walki z streczycielstwem c'nie?
@Ld93: ale 100k rocznie to serio jest to "bogactwo",