Wpis z mikrobloga

@Wiraway: równie dobrze może to być piosenka o ojcu ciężko pracującym na nocki, który stara się zapewnić małemu dziecku jak najlepszy byt, a matka w trosce by mąż był wyspany uczy dziecko by być cicho. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
swoim p----------m

@cswnk: To znaczy mam nadzieję że masz wpływ na swoje życie i nie rozjebiesz się jutro na ulicy albo gdzieś indziej, brakuje mi już siły z wami dyskutować, tylko lubicie spełniać swoje zachcianki i nic więcej
Na obrazku to pewnie ty, skoro czytasz to co piszę nie do ciebie
  • Odpowiedz
@zapalsobiekota: „Wami” spocznij tawariszu xD nie wiem do jakiej grupy mnie przypisałeś, także ciężko mi się odnieść, po prostu bawi mnie pakowanie swoich wysrywow w miejsca kompletnie z tym wysrywem niepowiązane i o które nikt nie prosił xD to tak jak z tymi co wszędzie wrzucają coś o polityce lub covidzie, nie wiem, całe życie danej osoby się chyba kręci wobec tego tematu
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
ludzią

@zapalsobiekota: jak chcesz się wypowiadać na poziomie, który wydaje Ci się, że prezentujesz to dodaj do tej wspaniałej wiedzy jakieś lekcje języka polskiego, interpunkcją też nie błyszczysz.
  • Odpowiedz
@radziuxd:

jak chcesz się wypowiadać na poziomie, który wydaje Ci się, że prezentujesz to dodaj do tej wspaniałej wiedzy jakieś lekcje języka polskiego, interpunkcją też nie błyszczysz.

Błąd, zakładasz że ja wypowiadam się na jakiś temat bo coś
  • Odpowiedz