@madry_i_mieciutki: obawiam się, że to Twoja wrogość do tagu #neuropa (aka #tysiacbolowdupymiecutkiego) przyczyniła się do takiego stanu rzeczy. Gdybyś mniej trollował, a częściej rozmawiał jak np. z Tamerlanem o prawie jazdy, nie byłoby takich nieporozumień.
tylko, że sprzeciw wobec zakopujących bojówek nie konfliktuje z poglądami i libertarianizmem, a to jest, myślę, fundamentalne
@madry_i_mieciutki: nigdzie nie napisałam, że tamtą wykładnię uważam za słuszną.
Pod tagiem #zakopfest protestujesz równie zawzięcie? ;> A i sam raz użyłeś #neuropa do ubicia znaleziska, also trochę hipokryzja. EDIT: i rzucasz "lewakami" bezzasadnie również.
Chciałbym znowu należeć do jakiejś grupki znajomych i móc się co jakiś czas spotykać tak po prostu żeby wyjść, pograć w plejstejszyn albo pograc sobie w majnkampfa. Czemu dorosłość jest taka samotna
85-1 = 84
http://www.wykop.pl/ludzie/gav/
Smutno trochę. Pamiętamy.
BTW gav nie szanował Hayeka ;__;.
dlatego #nieprawak #nielibertarianin i #
@madry_i_mieciutki: nigdzie nie napisałam, że tamtą wykładnię uważam za słuszną.
Pod tagiem #zakopfest protestujesz równie zawzięcie? ;> A i sam raz użyłeś #neuropa do ubicia znaleziska, also trochę hipokryzja. EDIT: i rzucasz "lewakami" bezzasadnie również.
nie obserwuję
@madry_i_mieciutki: xD
To co się dziwisz, że na Ciebie tak wołają? Pewnie w myśl tej samej zasady ( ͡° ͜ʖ ͡°).