@valko77: I to mnie najbardziej w nim dobija. Który normalny Polak przy zdrowych zmysłach mając do wyboru kobiety z całego świata wybrałby p0lkę która ma do niego wpojoną pogardę wynikającą z naszej kultury?
@ye88: Jakby nigdy nikogo nie miał to bym zrozumiał, ale miał panne co go wydymała na uczucia, poszlajała się z nim po świecie a potem kopnęła w dupę, ten skasował nawet całą serię na kanale z jej udziałem bo tak chciała i absolutnie niczego go to nie nauczyło xd
Z osób bez doświadczenia nie ma co się śmiać bo robią coś pierwszy i nie wiedzą co z czym się je,
@Krazownik: Dokładnie widziałem na jednym z odcinków z afryki jak był u 2 murzynek które go podrywały, ładne dziewczyny częstowały nalewką i gadały o seksie, że ta nalewka dobra na te sprawy i rozmowa poszła w tym kierunku, że jak wypije to mogą razem spędzić te walentynki, ale daje sobie rękę uciąć że nic z nimi nie zdziałał bo to przykład chłopa który idealizuje kobiety i przez to c---a może
miał panne co go wydymała na uczucia, poszlajała się z nim po świecie a potem kopnęła w dupę, ten skasował nawet całą serię na kanale z jej udziałem bo tak chciała
@r5678: Tymczasem GIGA CHAD Bart #bezplanu bierze sobie "koleżankę" na trip motorem i jest w związku z 10lat młodszą kolumbijską fotomodelką ( ͡°͜ʖ͡°)
#przegryw #redpill #blackpill #przezswiatnafazie #cuckold
"Kuurła nasze skarpki najlepsze poleczki witaminki no nie wytrzymie!"
@buddookan: Dużo i za to szacun bo dobrze wyglądał do dzisiaj xD
Gościu jak założy ta fazolandie to go polka wyroluje tak jak Sandrusia. Tyle przeżyć a dalej być takim cukoldem to as niebywałe.
Komentarz usunięty przez autora
Z osób bez doświadczenia nie ma co się śmiać bo robią coś pierwszy i nie wiedzą co z czym się je,
@r5678: Tymczasem GIGA CHAD Bart #bezplanu bierze sobie "koleżankę" na trip motorem i jest w związku z 10lat młodszą kolumbijską fotomodelką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chociaż patrząc na Cejrowskiego to (-‸ლ)
zwykle k------o , tylko faceci bez duszy sie takim czyms zadowola