Wpis z mikrobloga

@ye88: przerobił się na takiego Mariana 40 letniego teraz. Xd

Gościu jak założy ta fazolandie to go polka wyroluje tak jak Sandrusia. Tyle przeżyć a dalej być takim cukoldem to as niebywałe.
  • Odpowiedz
@valko77: I to mnie najbardziej w nim dobija. Który normalny Polak przy zdrowych zmysłach mając do wyboru kobiety z całego świata wybrałby p0lkę która ma do niego wpojoną pogardę wynikającą z naszej kultury?
  • Odpowiedz
@ye88: Jakby nigdy nikogo nie miał to bym zrozumiał, ale miał panne co go wydymała na uczucia, poszlajała się z nim po świecie a potem kopnęła w dupę, ten skasował nawet całą serię na kanale z jej udziałem bo tak chciała i absolutnie niczego go to nie nauczyło xd

Z osób bez doświadczenia nie ma co się śmiać bo robią coś pierwszy i nie wiedzą co z czym się je,
  • Odpowiedz
@Krazownik: Dokładnie widziałem na jednym z odcinków z afryki jak był u 2 murzynek które go podrywały, ładne dziewczyny częstowały nalewką i gadały o seksie, że ta nalewka dobra na te sprawy i rozmowa poszła w tym kierunku, że jak wypije to mogą razem spędzić te walentynki, ale daje sobie rękę uciąć że nic z nimi nie zdziałał bo to przykład chłopa który idealizuje kobiety i przez to c---a może
  • Odpowiedz
@huruk91: może dlatego że w tych podróżach trzeba coś pozwiedzać a nie tylko jeździć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chociaż patrząc na Cejrowskiego to ()
  • Odpowiedz