Aktywne Wpisy
Lewusx +128
Dużo pytań o to czy da się kupić spodnie na takie uda?
Da się.
Pytania czy jest powodzenie u kobiet?
Jest.
Czy wyglądam jak monstrum na codzień?
Chyba nie.
Da się.
Pytania czy jest powodzenie u kobiet?
Jest.
Czy wyglądam jak monstrum na codzień?
Chyba nie.
Czy kulturystyka to kalectwo?
- Tak. 35.9% (706)
- Tak i to jak. 64.1% (1263)
EnzoMolinari +66
Nowa funkcjonalność w Volkswagenie. Powinni wprowadzić to od razu seryjnie do wszystkich aut wszytkich producentów. I tak nie może wydarzyć się nic gorszego niż jeździec bez głowy na autostradzie.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Zwracam się do Was w szczytnej sprawie. Otóż mam na Białorusi przyjaciół, którzy mają kontakty z potrzebującymi rodzinami w Grodnie i okolicach. Prowadzimy wspólnie dla nich zrzutkę na pomoc w skompletowaniu wyprawek szkolnych:
https://zrzutka.pl/59s8d9
Jeśli nie masz polskiego konta bankowego, możesz nas wesprzeć również na Facebooku:
https://www.facebook.com/100007753354769/posts/2972880566313693/
WSZYSTKIE zgromadzone środki zostaną przekazane Stowarzyszeniu Shomer-Int. z Grodna, które organizuje całą akcję. Jesteśmy wdzięczni za każde okazane wsparcie! Wesołej niedzieli!
#pomoc #charytatywnie #bialorus #wyprawka #szkola #backtoschool
Nic mi do tego w kogo i w co tam sobie wierzysz...
Boże jak ja się cieszę że w otoczeniu swoich znajomych, rodziny nie mam takich ludzi jak ty naprawdę się cieszę, jak najdalej od takich jak ty jak najdalej
Ateista, fan boy lgbtq +..... W głowie siano
Ciekaw jestem jak ty funkcjonujesz w świecie z rodziną
Idę o zakład nie znając ciebie że jesteś nastolatkiem/ nastolatką bo w głowie siano aż się przelewa na drugą stronę, ogólnie coś okropnego
ogólnie Rydzyka się brzydzę podobnie jak ciebie, jakby normalna partia miała władze w swoich rękach nie potrzebne stosy, ale nauka ktoś przy tej partii nie idzie w parze ludźmi, a tobie by się ona przydała i to bardzo.
Osoby i cała sekta takiej rasy jak ty jest wstrętna, nie cała ludzkość
1. Dlatego to się nazywa cud. Ty sądzisz że Maryja zaszła w ciążę przez stosunek ?
2. Dlatego to się nazywa cud
3. Ale innym krajem który do okupacji doprowadziła były Niemcy które teraz popierasz za wolność słowa , lgbt zapewne. Historia nie jest czarno biała
Większość ateistów popierających lgbt oraz homoniewiadomo to ludzie z wykształceniem że śmietnika
Kiedyś przeprowadzałem statystyczne analizy dotyczące powyższych aspektów i z tego co pamiętam na 478 fanów homoniewiadomo ponad 470 było bo jakimś wykształceniu typu lalkarstwo, filmoznawstwo itp
1. Ktoś to musiał spisać to nie jest na twój pusty łeb oraz na mój inteligentny
2.jak wyżej
3. Przypominam ci także że w 1938 roku USA przekazały nazistom kredyt mający na celu niedoprowadzenie do bankructwa gospodarki III Rzeszy więc Watykan to i tak kropla w morzu popierania nazistów