Aktywne Wpisy
phaxi +6
czy mozna zostac programistom bez studiow? ucze sie juz 3 tygodnie i teraz nagle moj znajomy programista (magister) mi mowi ze marnuje tylko czas bo najpierw robi sie dyplom a potem zaczyna praktyke
#programowanie #programista15k
#programowanie #programista15k
stanley___ +151
#takaprawda #takbylo #humorobrazkowy #heheszki #inflacja
Ukrywanie kasy w ponoszonych kosztach to jedno, ale wciąż muszą sie na to znaleźć pieniądze.
@geuze:
No właśnie bez przesady. Ile tych zębów robicie rocznie, dwa? No to 300 zł (średnia cena
@WaveCreator: No tak bo szczotka chroni przed chorobami, powiedz dzieciom na onkologii że mogli myć rączki przed obiadem
60k krzyczą za moją morde naprawianą kilka razy za 10k+
@LaurenceFass: chyba dawno nie byłeś u dentysty ( ͡° ͜ʖ ͡°) albo leczysz się w jakiejś totalnej dziurze. w Warszawie w wielu gabinetach widełki są od 200-300 zł do 450-600 zł za 1 wypełnienie
@affairz:
Teraz to mnie wybitnie zaskoczyłeś.
Chodzę do tego samego, sprawdzonego i zaufanego dentysty od 10 lat (Krk) więc fakt nie orientuję się w cenach.
Z drugiej strony, polaczek robaczek mógłby zarabiać WIĘCEJ, w lepiej płatnej pracy, zamiast narzekać, że drogo. Wtedy też dla niego nie byłoby problemem zapłacić więcej.
@LaurenceFass: 2 lata temu płaciłem chyba 280 ze znieczuleniem
@affairz: ja oszukałem system, mam pakiet dentystyczny w robocie za ~700zł na rok, robię wszystko jak leci a potem znowu parę lat nie ruszam XD