Star Wars: Knights of the Old Republic Remake Developerem jest Aspyr Media, ludzie od remasterów m.in. Jedi Outcast. #gry #ps5 #starwars #gwiezdnewojny
@janushek: oprócz ludzi którzy chcą ładnych gier z nowymi rozwiązaniami względem mechaniki.
Ostatnie trendy growe są zwyczajnie kiepskie. Jest parę wybitnych wyjątków jak Doom: Eternal ale jeżeli chodzi o mainstream to ostatnie lata to dla mnie straszna posucha.
@janushek: dokładnie, najszybszy shooter w jaki grałem.
Tak to opisałeś jak mój ojciec gry rozkminiał z 15 lat temu, skoro mwsz takie myśli o grach, że to jest "hyhy, szczela i siem krenci jak gupi" to trochę smutno patrzeć jak nawet sami gracze potrafią zdziadzieć.
Developerem jest Aspyr Media, ludzie od remasterów m.in. Jedi Outcast.
#gry #ps5 #starwars #gwiezdnewojny
@SombreroTaco137: nie wiem, raczej czasowy exclusive
Fajnie że w ogóle będzie lol
mam lzy w oczach o #!$%@? (╯︵╰,)(╯︵╰,)(╯︵╰,)(╯︵╰,)(╯︵╰,)(╯︵╰,)(╯︵╰,)(╯︵╰,)
jaka zajebista wiadomosc o ja <3333 najlepsza gra, jezeli zrobia remake dwojki to kupuje ps5 i nie ma ze nie no oja
jezu ide na reddita, ale tam sie
Szkoda że nie pokazali odrobiny live footage. Strasznie jestem ciekaw jak to będzie wyglądać.
@qusqui21: 2021 r. korporacje robią rimejki gierek o które fani błagają od lat i przy okazji im się to opłaca, każdy powinien być zadowolony.
Jedi Academy i Republic Commando też zrobili
OżeszJaCię#!$%@?ę, to się naprawdę dzieje.
Ostatnie trendy growe są zwyczajnie kiepskie. Jest parę wybitnych wyjątków jak Doom: Eternal ale jeżeli chodzi o mainstream to ostatnie lata to dla mnie straszna posucha.
Tak to opisałeś jak mój ojciec gry rozkminiał z 15 lat temu, skoro mwsz takie myśli o grach, że to jest "hyhy, szczela i siem krenci jak gupi" to trochę smutno patrzeć jak nawet sami gracze potrafią zdziadzieć.