Wpis z mikrobloga

Pytanko mam. Czy coś się ostatnio zmieniło w kwestii odgłosów wydawanych przez cewki PS5 pod obciążeniem? Gier w 120 fps co prawda praktycznie nie macie ale co z buczeniem przy 60 klatkach? Urosuo, zmalauo?

Przy okazji chciałbym pozdrowić kumpla z tagu ps5, który dzisiaj po raz pierwszy odbierze dofinansowanie z PFRON.
Cieszę się, że je ogarnął bo ma do spłacania raty za oleda, którym chwali się przy każdej okazji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ps4
#ps5
rbbxx - Pytanko mam. Czy coś się ostatnio zmieniło w kwestii odgłosów wydawanych prze...

źródło: comment_1631188537dRa4hxDxg2nC5P9Igmcje0.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pozar13: Dzięki za informacje. Swoją drogą jesteś pierwszym posiadaczem PS5 na wykopie, który nie jest agresywny. Szanuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jest tu też gość, który kilka lat zbierał na konsolę, spał w nogach w kontenerze a w ciągu dnia zbierał szparagi. Dorobił się konsoli ale nie miał na telewizor więc gra na 43 calowym po Niemcu. Płakał, że większy nie zmieści się w kontenerze...
Zwą
  • Odpowiedz
@rbbxx: A widziałem jego posty chyba jak pisał coś że może dać pograć komuś na bodajże dualschock4 by zobaczył co to prawdziwa przyjemność , mogłem coś przekręcić , ja tam się nie napinam , posiadam konsole od Sony , Microsoft i nawet pstryczka mam zakupionego, ale lubię poczytać internetowych napinaczy wypowiadających się co jest lepsze gdzie większość nie miała styczności z drugim „obozem”
  • Odpowiedz
@rbbxx: Moja też tragicznie, jak na człowieka z klasą przystało stosowałem różne metody nawet już w przypływie emocji po zniszczonym układzie nerwowym od tej częstotliwości wziąłem kolejną pożyczkę i wsadziłem sobie do uszu Sushi Marinero niestety dalej jest lipa i nie da się grać
  • Odpowiedz
Ale jaja, wiewiórki donoszą, że @kkamilookk to multi ulańca z FAS ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Inne plotki głoszą również, że ulaniec z FAS zadręcza ludzi w wiadomościach prywatnych... beczunia...
  • Odpowiedz
@rbbxx:
U mnie kondensatory ćwierkaja, wentylator wyje. Normalnie odgłosy przyrody. Żona wchodzi do mieszkania i czuje sie jak w lesie. Namiot i materace juz zamówione. A co mi tam, przyroda pełną gębą :) Pozdo dla wszystkich przyrodników.
  • Odpowiedz