@suzaku0: pytanie filozoficzne - czy to poziom tagu podniósł się z gównianego do rangi prawdziwej sztuki, czy poziom mirko obniżył tak że najbardziej gówniany tag zaczyna wyróżniać się jakością?
@suzaku0: Białek bryluje w jakiś radach przy prezydencie (jaki by nie był to wciąż prezydent) prowadząc portal gdzie strona główna to z------y reklamami ściek napędzany przez boty i grupy miłośników jednej lub drugiej partii wzajemne plusujące swoje komentarze a mikroblog to banda degeneratów z sztuką sprawiedliwą, tag przegryw który tworzy swoją własną rzeczywistość, żarty o papieżu, długo długo nic zdjęcia kotków i chińskie bajki XD XD XD XD XD elita
@realizta: @troloking: a po kim wy tacy chytrzy na krytykę tagu, chyba nie po mnie. Lepiej byście przeczytali Antygonę to pojmiecie wyjątkowość tagu sprawiedliwego acz gównianego
Ten tag to wykopowy fenomen społeczny - wykopki za pośrednictwem memów próbowały radzić sobie z traumą dzieciństwa z przemocowym ojcem wyśmiewając swojego oprawcę po latach a inni to podlapali i kręcą bekę xd
@suzaku0: co mnie najbardziej urzeka w tym tagu to to, że memy są wciąż ręcznie robione, co jest miłą odmianą od całego gównoslopu z ejaja. Chyba jedno z nielicznych autentycznych miejsc w internecie xD
co mnie najbardziej urzeka w tym tagu to to, że memy są wciąż ręcznie robione, co jest miłą odmianą od całego gównoslopu z ejaja. Chyba jedno z nielicznych autentycznych miejsc w internecie xD
„Wyjdź na ulice to zobaczysz ile atrakcyjnych kobiet jest z brzydkimi facetami” Rzeczywistość, całkiem atrakcyjni faceci z laskami z układem kostnym twarzy typowego incela #p0lka #logikarozowychpaskow #blackpill #tinder
Minusy można walić na dole jak spuchę w piotera
źródło: a13e5d5d0964d3d50264227259e4a7d59ce683827d0ad906ae7b43f4c4bc848a
Pobierzźródło: eb001428bb90776acdaafc75f332ede3
Pobierzźródło: 1200px-proboscis-monkey-nasalis-larvatus-compositejpg
Pobierzelita
źródło: 1915298fd13bb6e87dee18ca90933b1c
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: 2bef51d52d16ca50bb7ff26fb35b404b
PobierzTen tag to wykopowy fenomen społeczny - wykopki za pośrednictwem memów próbowały radzić sobie z traumą dzieciństwa z przemocowym ojcem wyśmiewając swojego oprawcę po latach a inni to podlapali i kręcą bekę xd
@PiersKurczaka:
źródło: comment_1667148573jEAStQilQ4UKZjvq7cBcge
Pobierz