Aktywne Wpisy

Lardor +53
Chryste panie za trupa do remontu gość chce 70k w tych okolicach to można kupić sprawny egzemplarz.... https://allegro.pl/ogloszenie/fiat-125p-1974-r-zabytkowy-pierwszy-wlasciciel-benzyna-1300-wloska-licencja-17943905212
#motoryzacja #samochody #januszebiznesu
#motoryzacja #samochody #januszebiznesu
źródło: temp_file8822526901243416189
Pobierz
Adam_wkladamispadam +112
Czy trzydziestoletniemu Mirkowi wolno plusa? #urodziny
źródło: 1000004983
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Świetny wpis i dlatego celem każdego dobrego Blackpillowca jest szerzenie prawdy o naturze kobiet i o prawach rządzących na rynku matrymonialnym.
Pamiętajcie jednak że droga ta będzie trudna ,wyboista ,pełna cierpień ponieważ wrogowie prawdy nigdy nie śpią.
Jakiś czas temu coś koledze starałem się naświetlić to muszę przyznać, że czułem się żenująco z tym co mówię i nie byłem wstanie o tym mówić wprost.
Na rl do przewijania normanom jest Red pill, czyli właśnie takie bardziej psychologiczne podejście do relacji damski męskich i mówienie i kobiecych gierkach,
Można zainteepretowac to w ten sposób a można ich przekonać do rozwiązań społecznych które nawet w małym stopniu zniweluje ten problem.
Koedukacja na pewno jest do w-----------a.Powoduje wzrost napięcia bo bycie poniżanym przez płeć przeciwną czy w obecności płci przeciwnej jest czymś bardzo złym dla psychiki.
Blackpill nie odnosi się tylko do przegrywy ,normalny też muszą się zastanowić czy te stosunki społeczne które są teraz są dobre dla interesu
Robić wszystko co jest możliwe żeby przekazywać swoje poglądy.Nie jest to proste, szczególnie w przypadku kobiet które wręcz reagują agresją na oczywiste fakty.Staram zawsze przekonywać ludźmi z którymi rozmawiam na temat Blackpilla,tylko oczywiście nie w takiej wersji tagowej bo jest ona zbyt drastyczna do przyjęcia dla zwykłych ludzi.Nalezy być dyplomatycznym.
Nie od razu Rzym zbudowano jednak tendencja jasno wskazuje że rodzi się bunt.