Wpis z mikrobloga

@olaf_wolominski: Night is darkest just before the dawn. Pokolenie spermiarzy januszow wymrze, aż w końcu nie będzie mężczyzny który nie słyszał o blackpillu (dalej będą też spermiarze niestety). Szkoda ze to już prawdopodobnie nie za naszego życia.
  • Odpowiedz
@Speechless:

Świetny wpis i dlatego celem każdego dobrego Blackpillowca jest szerzenie prawdy o naturze kobiet i o prawach rządzących na rynku matrymonialnym.
Pamiętajcie jednak że droga ta będzie trudna ,wyboista ,pełna cierpień ponieważ wrogowie prawdy nigdy nie śpią.
  • Odpowiedz
@Speechless: Blackpill jest z-----y do stosowania poza wykopem, nie wyobrażam sobie podjęcia takiej rozmowy z kimś w miarę poważnym, serio.
Jakiś czas temu coś koledze starałem się naświetlić to muszę przyznać, że czułem się żenująco z tym co mówię i nie byłem wstanie o tym mówić wprost.

Na rl do przewijania normanom jest Red pill, czyli właśnie takie bardziej psychologiczne podejście do relacji damski męskich i mówienie i kobiecych gierkach,
  • Odpowiedz
@olaf_wolominski: Nie myśle tak bo nie potrzebuje niczyjej łaski. Każdy odpowiada za samego siebie i wiedza o blackpillu jest ważna dla mnie samego np żebym nie skończył w przyszłości w nieszczęśliwym związku z bezwartościowa kobieta i nieswoimi dzieckiem byle zeby z kimś być. A to kobiece porównywanie blackpillowcow do inceli, przegrywow i terrorystów to jest właśnie ich walki z nimi.
  • Odpowiedz
@olaf_wolominski: zgadzam się z tym co napisałeś jednakże trzeba być skrajnym idiotą żeby mówić chadowi rozpłodowemu że jest chadem i jest lepszy. Chadów trzeba tępić i szkodzić im na każdym kroku. Absolutnie nie zależy mi żeby ktokolwiek mnie żałował i pochylał się nad moimi problemami. Moim celem jest żeby każdy pokrzywdzony przez naturę szpetny manlet, zakolak, przegryw. Był świadomy swojej sytuacji i nie został wykorzystany i skrzywdzony przez hipergamiczne bestie.
  • Odpowiedz
@olaf_wolominski: Ale co to zmienia, że jakiś typ podbijał sobie ego wyśmiewając przegrywów albo że np blacpillraw farmił tutaj atencję. Blackpill dotyczy mężczyzn na całym świecie, nie tylko ludzi na wykopie i jest przez to coraz bardziej popularny (reddit, YouTube, chany), pomaga on im wszystkim trzeźwo myśleć. Ktoś go wykorzystał do swoich celów, trudno. Ludzie już tacy są. I jeśli Julki zrobią z nas hitlerów ale przez wiedzę o ich
  • Odpowiedz
@olaf_wolominski: Przecież sam napisałem, że nawet jeśli coś zmieni to nie za naszego życia, wiec gdzie ten idealizm. Sytuacja jest z------a i po prostu trzeba o tym mówić. Mi blackpill dużo dał i myśle ze wiele jest osób, które maja podobnie.
  • Odpowiedz
@olaf_wolominski:

Można zainteepretowac to w ten sposób a można ich przekonać do rozwiązań społecznych które nawet w małym stopniu zniweluje ten problem.
Koedukacja na pewno jest do w-----------a.Powoduje wzrost napięcia bo bycie poniżanym przez płeć przeciwną czy w obecności płci przeciwnej jest czymś bardzo złym dla psychiki.
Blackpill nie odnosi się tylko do przegrywy ,normalny też muszą się zastanowić czy te stosunki społeczne które są teraz są dobre dla interesu
  • Odpowiedz
@olaf_wolominski:

Robić wszystko co jest możliwe żeby przekazywać swoje poglądy.Nie jest to proste, szczególnie w przypadku kobiet które wręcz reagują agresją na oczywiste fakty.Staram zawsze przekonywać ludźmi z którymi rozmawiam na temat Blackpilla,tylko oczywiście nie w takiej wersji tagowej bo jest ona zbyt drastyczna do przyjęcia dla zwykłych ludzi.Nalezy być dyplomatycznym.
Nie od razu Rzym zbudowano jednak tendencja jasno wskazuje że rodzi się bunt.
  • Odpowiedz