Aktywne Wpisy
farbowanylisek +173
Jest na Mirko ktoś komu przeszkadza ta kładka na Wiśle w #warszawa i chciałby uzasadnić dlaczego? xD
xionacz +512
Zawsze gdy przypomina mi się ta historia to strasznie żal mi tego kierowcy który został skazany na 16 lat więzienia. Rozstrzygnięcie nie jest na szczęście prawomocne.
Spanikował bo patologia z obrzeżnych miast (Chorzów, Bytom, Świętochłowice, Sosnowiec) robi jak co weekend z Katowic oborę bo nie są u siebie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#katowice #patologiazewsi
Spanikował bo patologia z obrzeżnych miast (Chorzów, Bytom, Świętochłowice, Sosnowiec) robi jak co weekend z Katowic oborę bo nie są u siebie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#katowice #patologiazewsi
Dzisiaj numer 13 z roku 1998 (2,9zł)
I jeszcze jeden cały komiks
#kaczordonaldzawszesmieszne #humorobrazkowy #heheszki #kaczordonald #komiks #komiksy #figlefiglarzy
Jeszcze mam sporo GIGANTÓW, ale to sie strasznie źle skanuje.
Komentarz usunięty przez autora
Motyw z "szybkim mydłem" także, choć nigdy go nie wypróbowałem
I większość z tej strony "uwaga, siostrzeńcy!", choć nawet nie pamiętałem o istnieniu takiej sekcji.
@Plecakowicz: Czytałem mając 7-10 lat, chętnie przeczytałbym ponownie, bo niektóre były dobrze zrealizowane. Te komiksy ukształtowały w dużej mierze moje słownictwo, dzięki czemu miałem potężną
@Plecakowicz: dodam, że można mieć nawet trzydzieści parę lat, rodzinę, dzieci, życie towarzyskie i inne pasje i też nadal czytać komiksy - nikt tego nie sprawdza
Dzisiaj w wieku 36 lat z dziećmi oglądałem Psi Patrol, bajkę dla 3-8 latków i