Wpis z mikrobloga

@dzana: Pamiętam ten komiks. Tak sobie myślę, że pamiętam niemal każdy z setek komiksów sprzed 20 lat, mózg jest niesamowity.

Motyw z "szybkim mydłem" także, choć nigdy go nie wypróbowałem

I większość z tej strony "uwaga, siostrzeńcy!", choć nawet nie pamiętałem o istnieniu takiej sekcji.

@Plecakowicz: Czytałem mając 7-10 lat, chętnie przeczytałbym ponownie, bo niektóre były dobrze zrealizowane. Te komiksy ukształtowały w dużej mierze moje słownictwo, dzięki czemu miałem potężną
Mając 16-17 lat gdy twoi koledzy chodzili na imprezy, mieli pierwsze kace, zaliczali pierwsze dziewczyny, pewni niektórzy mieli już wpadkę, gdy każdy korzystał z dzieciństwa to ty kupowałeś czasopismo dla dzieci w wieku 5-9 lat? xD Proszę opowiedz jak wygląda aktualnie twoje życie towarzyskie

@Plecakowicz: dodam, że można mieć nawet trzydzieści parę lat, rodzinę, dzieci, życie towarzyskie i inne pasje i też nadal czytać komiksy - nikt tego nie sprawdza
@Plecakowicz: tak, czytałem komiksy i dalej od czasu do czasu kupuję Giganty. Powiem ci ciekawostkę, dorośli ludzie mają różne pasje i zainteresowania, niektórzy grają w gry planszowe, inni komputerowe, inni czytają komiksy i nie ma w tym niczego dziecinnego. Mało tego, czytanie komiksów np. po południu w żaden sposób nie kolidowało z wychodzeniem na zabawę wieczorem.
Dzisiaj w wieku 36 lat z dziećmi oglądałem Psi Patrol, bajkę dla 3-8 latków i