Aktywne Wpisy
Zoriuszka +436
Ciekawe czy za mojego życia wejdzie 4 dniowy dzień pracy. Rozwiązanie to ma same plusy dla społeczeństwa w sumie wedle badań, nie tylko pod względem zdrowia psychicznego pracowników, ale także ich wydajności w pracy.
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
WielkiNos +481
Wyobrażacie sobie być małym chłopcem i mieć za matkę taką zakałę, która nie pozwala synowi na najbardziej męskie i pierwotne zajęcia w męskim gronie?
Swoją drogą w tym samym czasie baba pewnie narzeka gdzie się tylko da, że nie ma już prawdziwych facetów. No nie ma, bo ich od małego kastrujecie.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatacontent
Swoją drogą w tym samym czasie baba pewnie narzeka gdzie się tylko da, że nie ma już prawdziwych facetów. No nie ma, bo ich od małego kastrujecie.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatacontent
Tylko problem w tym że ich nie ma.
Będą więc forsować pisowskiŁAD, który zmiecie z planszy całą masę przedsiębiorców, ale da krótkofalowo zwiększone wpływy akurat na wybory.
No i inflacja która rządowi jest na rękę. Z tych samych powodów. Stop procentowych nie ruszają, co z każdym miesiącem sprawia że inflacja będzie dużo trudniejsza do opanowania.
Wszystko żeby wydoić ten kraj do zera i trzymać się kurczowo u władzy.
#bekazpisu #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale czy ja gdzieś powiedziałem że LPG nigdy nic niczemu nie zawiniło? Już przekręcasz kota ogonem aby wyszło na twoje. Zawiniły na pewno, ale propaganda w kierunku LPG jest niewspółmiernie agresywna i
Taaa jasne, o zamrożonych milionach dla niektórych województwa słyszał Pan ?
A poza tym takie działanie tylko utrwala homofobiczna narrację i nietolerancję w społeczeństwie.
@Un0um3: No straszne, nie wolno sobie od tak publikować czyichś podsłuchanych rozmów! xD
@Un0um3: Ale o czymś nielegalnym rozmawiali? Ktoś chociażby coś nieprawdziwego powiedział? xD Mam nadzieję, że jak nagrają cię w łóżku z żoną to będziesz miał takie samo podejście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Un0um3: No właśnie czytam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Falenta nie stawił się do odbycia kary i zaczął się ukrywać, w związku z czym wydano za nim europejski nakaz aresztowania. Został zatrzymany 5 kwietnia 2019 w Hiszpanii. Na początku czerwca 2019 został samolotem ekstradowany do Polski i osadzony w zakładzie penitencjarnym[34]. Po osadzeniu napisał list do polityków PiS, których uznał za współwinnych doprowadzenia do