Wprowadziłem się do nowego mieszkania i mam taką kuchenkę i za cholerę nie wiem jak to dziadostwo uruchomić. Producent pisze że potrzebuje dokładnego modelu, ale nie wiem gdzie to mogę znaleźć. Właścicielka mieszkania też nie potrafi mi pomóc. Z tego co sam wyczytałem jest "zablokowana", ale nie wiem jak ją odblokować.
@Dudeczny: symbol kłódki (z tego co widze lewy góra) i potem ten na dole po lewej, potem już konkretne grzałka, ale musi być jakis garnek na indukcje na nim zapewne
Jak macie lekarzowi przynieść próbkę kału do badania laboratoryjnego to w czym się taką próbkę przynosi i ile tego gówna trzeba przynieść? I niby jak ja mam to wszystko ogarnąc, na rękę mam sobie nasrać i wsadzić to do pudełka?
Wprowadziłem się do nowego mieszkania i mam taką kuchenkę i za cholerę nie wiem jak to dziadostwo uruchomić.
Producent pisze że potrzebuje dokładnego modelu, ale nie wiem gdzie to mogę znaleźć. Właścicielka mieszkania też nie potrafi mi pomóc. Z tego co sam wyczytałem jest "zablokowana", ale nie wiem jak ją odblokować.
Ma ktoś jakiś pomysł? (╯︵╰,)
#kuchnia #gotowanie
Komentarz usunięty przez autora
trzba klikać w kłódkę jak radzą wyżej
No i zobacz bezpieczniki w skrzynce bo może ktoś te od płyty wyłączył.