Wpis z mikrobloga

Nic obrzydliwszego dziś raczej nie zobaczycie, Staśko dalej godnie reprezentuje lewacki tok myślenia wywołując tym samym refluks u prawaków oraz zidiocenie u cześci różowych pasków, czy naprawdę trzeba mówić #p0lka źe warto golić kuciape gdy jest sie w obiegu?
Nocna pozdrawia dzienną udanego dzionka
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa
#bekazpodludzi
#humorobrazkowy
#zdrowie
#rozowepaski
#logikarozowychpaskow
#niebieskiepaski
#heheszki
#zwiazki
Weronika1986 - Nic obrzydliwszego dziś raczej nie zobaczycie, Staśko dalej godnie rep...

źródło: comment_1630726120F1qvErQETmpzyEAPmoB6fH.jpg

Pobierz
  • 209
  • Odpowiedz
@kochin: Busz na nogach? Nigdy nie widzialem chlopa co mialby tyle wlosow, by to zle wygladalo w/e
To nie wiem, moze mieszkasz na jakiejs wsi, ale ogolnie od facetow tez sie zazwyczaj wymaga, by golili wspomniane strefy.
Zreszta o czym my to w ogole dyskutujemy. Przeciez nikt jej nie zabrania miec 2m klakow, ale jako ze zyjemy w wolnym swiecie, to jak ona ma prawo miec klaki, to ja mam prawo
  • Odpowiedz
@Ni_czas_to_ni_miejsce: gościu spokojnie, skąd u ciebie tyle agresji w słoneczna sobotę? xd Widzisz jak ty uważam że argument zdrowia jest absurdalny stąd mój komentarz który jest odpowiedzią na komentarze wykopowiczow wyżej jakoby nie depilowanie się było przejawem dbania o zdrowie :)
  • Odpowiedz
@hypnodancer:

Niebiescy pouczający różowe o kobiecej higienie intymnej, zara nie wyczymie xDDD

No cóż, biorąc pod uwagę że sporo kobiet nawet nie potrafi się prawidłowo podcierać, to może faktycznie warto pouczać. Nie tak dawno temu widziałem badania które potwierdzały że sporo (chyba blisko połowa) kobiet nie potrafi nawet prawidłowo wytrzeć odbytu i pochwy.

Dlatego osobiście jestem trochę sceptycznie nastawiony co do higieny kobiet, skoro nawet takie podstawy sprawiają im kłopoty.
  • Odpowiedz