Aktywne Wpisy
Opas +444
Niektórzy przeżywają jak odchodzi ich pies czy kot, a ja… przeżywam króla mojego akwarium Suma. Wczoraj zauważyłem że on trafił tęczowym mostem do krainy Posejdona. Był ze mną 28 lat…, dostałem go w pierwszej lub drugiej klasie podstawówki, przeżył kilka wyskoków, podsuszeń, pogryzienie przez pierwszego psa, błędy akwarystyczne, choroby, nawet wakacje u babci. Śmiałem się że córka w spadku go odziedziczy, ale nie będzie jej to dane :( W trakcie ostatniego serwisu
mickpl +297
Chętnie bym posluchał od jakiegoś insidera jak to konkretnie się stało, że 0% popiera KO, PSL, Lewica, PiS - a protestuje pół Internetu XD Jakie tam są rozdania, o co konkretnie chodzi. Przecież logiki w tym nie ma żadnej. Ludzie przecież nie chcą tych dopłat, a najgłośniej przekonują, że nie no som potrzebne albo ludzie z branży, albo jakieś nosacze które już się załadowały i nie chcą, aby ceny pospadały.
#nieruchomosci #
#nieruchomosci #
Cześć, jeżeli wpłaciłem zadatek za auto (nie zaliczkę) w kwocie 2000 zł. gdzie w umowie zadatku jest zapis, ze auto jest absolutnie bezwypadkowe a po sprawdzeniu VIN okazało się, ze auto miało robiony zderzak (szkoda na 3000-3500 zł). to mogę walczyć o zwrot czy sprawa przegrana bo to tylko stłuczka. Chciałem wycofać się z zakupu. Nie wiedziałem tez, ze auto było wcześniej użytkowane przez wypożyczalnie - sprzedający zapomniał wspomnieć o tym istotnym fakcie XD Sprzedający twierdzi, ze nie wiedział o malowaniu i naprawie zderzaka. Oczywiście sprzedający to handlarz. Inb4 Najpierw sprawdź VIN, a potem wpłacaj zaliczki XD wiem, po prostu lubię uczyć się na błędach.
Jakie macie zdanie o autach z Danii? Upatrzyłem inne, przebieg udokumentowany, brak historii wypadkowej na Carvertical i duńskich stronach do weryfikacji historii auta. Rocznik 2019, przebieg 22k km, Fiat 500. #auto #motoryzacja #samochody
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #613239a26ffb19000ae1b79a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
@karollq: Cooo? ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Kolizja - cierpią tylko pojazdy.
Tak mi tłumaczyli na kursie. Jeżeli jest inaczej to proszę poprawcie mnie. Teoretycznie możesz mieć samochód po kolizji, w której złożył się jak harmonijka, a dalej będzie bezwypadkowy.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: LeVentLeCri
Zaakceptował: LeVentLeCri
Nie obawiaj się tego auta, raczej będzie w dobrym stanie, wypożyczane auta w DK są raczej dobrze traktowane - za duże mandaty.