Aktywne Wpisy

ShadyTalezz +8
Dokładnie tak samo jak na zachodzie libki, które skrajną prawicę wyzywały od ekstremistów, faszystów, szurów itp. potem idą z nimi do łóżka - w tym wypadku na piwko. Bardzo mocno się wahałem czy iść na drugą turę i obrzydzeniem oddać głos na Rafała ale zostaję w domu - jeśli ktoś nazywa kogoś faszystą a potem pije z nim p--o to albo kłamał i wcale tej osoby za faszystę nie uznawał albo z
źródło: GrQseC1XAAE4IjK
Pobierz
Melkovva_ +2
Nie mogę z wami rozmawiać bo mój chłopak mi nie pozwala

Zaczęło mnie wkurzać to, że nie jestem w stanie odłożyć dla siebie żadnej kasy..
Z racji tego, że mąż zarabia ok. 10 000zł, a ja niecałą połowę z tego – wymyśliłam, że będziemy wpłacać na wspólne konto kasę w proporcji 1:2 (ja 2tys, on 4tys plus ewentualna dopłata w tej samej proporcji- gdyby kasy brakło). Za te pieniądze będziemy opłacać wszystko co wspólne. Rachunki, ubezpieczenia, żarcie, prezenty itp… Zastanawiam się co z wczasami? To jeszcze muszę z nim omówić.. Bo szczerze mówiąc moje hobby wystarczy mi jeżeli chodzi o wczasowanie. No ale wiadomka – z rodziną też trzeba czas spędzić:). Miałam nadzieję, że go wkręcę w moją nową pasję tak jak córkę, ale widzę, że nie jest specjalnie zajawiony..
Pytanie – czy poszlibyście na taki układ? Czy wyjdę na wyzyskiwaczkę roszczeniową, która uważa, że powinna płacić 2x mniej niż on?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #pytanie #dzieci #dom #pieniadze
źródło: comment_163057135307oDvOfPLrwRHWkhIxa7Sk.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@monalisssa: a co to za zajawka, bo mam obawy czy aby do opieki nie dzwonić ( ͡° ͜ʖ ͡°)