Aktywne Wpisy
Olsea +566
#logikarozowychpaskow
Co trzeba mieć w głowie, żeby takie rzeczy pisać?
Poświęciła trud żeby znaleźć profil zabitej w Toruniu dziewczyny przez wenezuelczyka i po co? Żeby napisać coś takiego. Ma w profilu firmę oznaczona gdzie pracuje.
Co trzeba mieć w głowie, żeby takie rzeczy pisać?
Poświęciła trud żeby znaleźć profil zabitej w Toruniu dziewczyny przez wenezuelczyka i po co? Żeby napisać coś takiego. Ma w profilu firmę oznaczona gdzie pracuje.
źródło: Screenshot_20250805-052213~2
Pobierz
gaz24wolga +45
Mirki z #emigracja #neet, co myślicie o Paragwaju jako życiowym back-upie?
Zastanawiam się nad opłacalnością ogarnięcia tam rezydencji. Będę miał stały, choć niewielki dochód (wynajem kawalerki 50 m2 w stolicy w przyszłości, przepisanej na mnie + 1300 zł renty), co w Polsce pozwala na skromne życie, ale w Paragwaju może wyglądać zupełnie inaczej. Przeglądam opcje i ten kraj wydaje się intrygujący z kilku powodów.
Zalety i łatwość uzyskania pobytu
Po
Zastanawiam się nad opłacalnością ogarnięcia tam rezydencji. Będę miał stały, choć niewielki dochód (wynajem kawalerki 50 m2 w stolicy w przyszłości, przepisanej na mnie + 1300 zł renty), co w Polsce pozwala na skromne życie, ale w Paragwaju może wyglądać zupełnie inaczej. Przeglądam opcje i ten kraj wydaje się intrygujący z kilku powodów.
Zalety i łatwość uzyskania pobytu
Po
źródło: temp_file2593273840146834989
Pobierz

źródło: comment_1630472605NNNpTgyr2c3U9T8f4H5STV.jpg
Pobierzźródło: comment_16304741652hTMiEacveXQHjYYxbnktw.gif
PobierzPick one ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1630479617F70uJtKqAjzWa8b1L2flTF.jpg
PobierzI się zastanawiam że jednak fajnie robić w systemach wbudowanych, gdzie mój kod musi pracować tylko na jednym tworzonym przez nas sprzęcie.
@Antyradek: Prawie dekada na froncie i nie miałem nigdy i nie wyobrażam sobie jak mógłbym mieć taki problem ( ͡° ͜ʖ ͡°) a na 90% pytań o zachowanie się apki na różnych ekranach odpowiadają odpowiednio użyte narzędzia deweloperskie przeglądarki.
Nie mówię że to nie było coś
źródło: comment_1630494532sp82x41Nhaehi1wxGh2Ksh.jpg
Pobierz@deepsquat10: (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
![]()|![]()
| |
coś w tym stylu