Aktywne Wpisy
Melkovva_ +2
Czy wg was zakup zmywarki jest możliwy do każdego mieszkania? I warty?
Rodzina 5 osób, garów dużo no i nie ma kiedy myć 🤷🏻♀️
Pytam bo bardzo o tym marzę, miałam w domu rodzinnym i w sumie na starym mieszkaniu już planowałam zakup.
Tutaj nie wiem czy się da zainstalować trochę w to wątpię bo nie bardzo jest miejsce ale na innym mieszkaniu w przyszłości bardzo bym chciała.
Wiecie, wstajecie rano i wyciągacie czysty kubek zamiast szarpać się i myć 🤷🏻♀️
Godzinka i wszystko po posiłku czyste �
Rodzina 5 osób, garów dużo no i nie ma kiedy myć 🤷🏻♀️
Pytam bo bardzo o tym marzę, miałam w domu rodzinnym i w sumie na starym mieszkaniu już planowałam zakup.
Tutaj nie wiem czy się da zainstalować trochę w to wątpię bo nie bardzo jest miejsce ale na innym mieszkaniu w przyszłości bardzo bym chciała.
Wiecie, wstajecie rano i wyciągacie czysty kubek zamiast szarpać się i myć 🤷🏻♀️
Godzinka i wszystko po posiłku czyste �
czy warto kupić zmywarkę?
- tak 92.5% (956)
- nie 7.5% (77)
Kopytnik_1 +23
#p0lka #tinder #logikarozowychpaskow #zwiazki #rozowepaski #badoo #ciekawostki
Ktoś powie, że to dobrze, że kobieta stawia od razu sprawę jasno. Jednakże moim zdaniem sposób przekazania tego już sam w sobie jest bardzo zniechęcający. Opis na profilu randkowym powinien zachęcać do zapoznania się, a z tego bije niechęć. Nie wrzucam zdjęć tej kobiety, by nie naruszyć regulaminu i zresztą też
Ktoś powie, że to dobrze, że kobieta stawia od razu sprawę jasno. Jednakże moim zdaniem sposób przekazania tego już sam w sobie jest bardzo zniechęcający. Opis na profilu randkowym powinien zachęcać do zapoznania się, a z tego bije niechęć. Nie wrzucam zdjęć tej kobiety, by nie naruszyć regulaminu i zresztą też
Po raz pierwszy od dwóch tygodni o dziwo czuję się dobrze. Ten plan pewnie zostanie zjechany przez połowę wykopu, ale trudno:
1) Wejść z laską, z którą byłem i którą kocham we friendzone i ograniczyć się do pisania z nią na msg(tęsknię i do tego i do niej), bez widywania się. I w ten sposób mniej będę tęsknił za nią i w końcu rozgraniczę uczucie miłości od przyjaźni
2) Olać rynek matrymonialny na razie, bo w sumie nawet jak byłem na randce, to wyglądało to tragicznie - cały czas smutny i myślałem o niej, plus po prostu mi się nie chce, nawet jak dzisiaj byłem zaproszony na randkę, to mi się nie chciało
3) S--s nigdy dla mnie jakiś ważny nie był - trafi się coś, to spoko, jak nie, nie będę zabiegał o to, chyba pewien etap mojego życia się skończył i to dzięki ex(wcześniej próbowałem zaliczać, by sobie udowadniać, że nie jestem ostatnim przegrywem, a nie dlatego, że koniecznie chciałem), więc teraz będę stawał się vocelem
4) Skupić się na sobie - mam kilka zainteresowań i pasji, które ogółem przez ostatnie 2 lata z powodu gonienia króliczka czy bycia w związku kompletnie były zaniedbane
Jak wyjdzie, możecie sprawdzić na moim profilu - jeśli czuję się dobrze i zadowolony z siebie, nie mam najmniejszej potrzeby wchodzić na to konto :)
#przegryw #blackpill #logikaniebieskichpaskow
Komentarz usunięty przez autora
@Beesly: Nie ucieknie, jak ktoś będzie, kto mi się spodoba, na pewno skorzystam.
@Wutelgi: nałożona granica że nie mówi o swoim nowym
BTW, odpuść kontakt z byłą. Jeżeli nic z tego nie będzie, to tylko będziesz miał w głowie hamulec, w postaci jej osoby. Przebolej rozstanie i zacznij ze świeżą głową.
Komentarz usunięty przez moderatora
Jednak jak myślisz, że przyjaźń da wam możliwy come back to spróbuj, ewentualnie wiesz że dasz radę wytrzymać i nie chcesz jej tracić próbuj. Wielu ludzi ma taką decyzją
Proponuje Ci zostanie kolegami ale gdy już będzie zajęta całkowicie Cię zleje, już teraz zacznie Cię olewać. Zrobiła to by nie wyjść na zdzirę. Zobaczysz że to Ty będziesz
@BigKahunaDick: nie mam źle.