Aktywne Wpisy
36873 +409
Podajcie mi profile do instagrama #frajerzyzmlm których obserwujecie, zbiorę ich w jednego docsa i za pół roku sprawdzimy, którzy wciąż działają oraz ilu jest obecnych na dlugi.info ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#izaadamczyk #izadamczyk #mlm
#izaadamczyk #izadamczyk #mlm
Czupakabra82 +174
#sebastianmajtczak #majtczak #afera #polskiedrogi #wykop #bialek #faktytvn
Oto i on, szef portalu ze śmiesznymi obrazkami w dzisiejszym wydaniu faktów...
Oto i on, szef portalu ze śmiesznymi obrazkami w dzisiejszym wydaniu faktów...
chciałbym mieć niski abonament (do 50 zł). Kończy mi się umowa w play, tel mam słaby też by się przydało nowy. Lepiej brać abo za 35 zł i za parę mies. tel na raty, czy może za 45-50 z telefonem (a jednorazowo 1 albo max. 150 zł). Słabo z finansami, więc zastanawiam się.... są ponoć benefity za przeniesienie numeru, może to jakies wyjście ? Co doradzicie? Mi styka net 10, i tak zależy tylko na nieograniczonych tradycyjnych usługach dzwonienia, mms i sms.
#pytaniedoeksperta #smartfon #telefony #abonament #lte #play #orange #plus #tmobile #pytanie
Nie związujesz sie umową, zawsze możesz się przenieść do innej sieci jeśli jest lepsza oferta,
w ofertach na kartę masz często różne promocje, których abonamentowcy nie otrzymują
Telefon z abonamentem jest przeważnie droższy u operatora. Jak potrzebujesz nowy telefon to lepiej we w sklepie elektronicznym na
1. Oferta na czas nieokreślony
- Internet 15 GB (po 24 miesiącach będzie 20 GB), limit w UE: 2,92 GB
- Pakiet Social Free (bezpłatny transfer w ramach: FB, Messenger, Instagram, WhatsApp),
- no limit na rozmowy (również na numery stacjonarne),
- SMS-y, MMS-y