Wpis z mikrobloga

Wykopki,

chciałbym mieć niski abonament (do 50 zł). Kończy mi się umowa w play, tel mam słaby też by się przydało nowy. Lepiej brać abo za 35 zł i za parę mies. tel na raty, czy może za 45-50 z telefonem (a jednorazowo 1 albo max. 150 zł). Słabo z finansami, więc zastanawiam się.... są ponoć benefity za przeniesienie numeru, może to jakies wyjście ? Co doradzicie? Mi styka net 10, i tak zależy tylko na nieograniczonych tradycyjnych usługach dzwonienia, mms i sms.

#pytaniedoeksperta #smartfon #telefony #abonament #lte #play #orange #plus #tmobile #pytanie
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Holzlevsky: Za nieograniczone mmsy nie dam glowy ale placac 20-30 zlotych w ofertach na karte czy nju/plush/heyah bedziesz mial rozmowy bez limitu, smsy, za mmsy nie dam glowy i 10-30 giga miesiecznie w zaleznosci od oferty. Tylko to sa same rozmowy,sms i internet, telefon wzialbym osobno na raty 0 procent z jakiegos sklepu elektronicznego.
  • Odpowiedz
@Holzlevsky: skoro słabo z finansami to nie brać abonamentu

Nie związujesz sie umową, zawsze możesz się przenieść do innej sieci jeśli jest lepsza oferta,
w ofertach na kartę masz często różne promocje, których abonamentowcy nie otrzymują

Telefon z abonamentem jest przeważnie droższy u operatora. Jak potrzebujesz nowy telefon to lepiej we w sklepie elektronicznym na
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Holzlevsky: to już wziąć telefon na raty 0% w jakimś elektro markecie i przenieść numer do mobile Vikings gdzie za 25zl miesięcznie masz pełen no-limit i 25gb miesięcznie z kumulacją, a jak ktoś przeniesie numer z twojego reflinku dostajesz 10% zniżki (za każdego przeniesionego). Od 5 lub więcej przeniesionych masz numer za darmo.
  • Odpowiedz
@Holzlevsky: warto jeszcze spojrzeć na naszą ofertę Plush ABO za 25 zł, którą mamy w dwóch wariantach do wyboru:
1. Oferta na czas nieokreślony
- Internet 15 GB (po 24 miesiącach będzie 20 GB), limit w UE: 2,92 GB
- Pakiet Social Free (bezpłatny transfer w ramach: FB, Messenger, Instagram, WhatsApp),
- no limit na rozmowy (również na numery stacjonarne),
- SMS-y, MMS-y
  • Odpowiedz