Wpis z mikrobloga

@KubaGrom: Identyko jest na grupie o wędzeniu mięs, na której jest niebieski.
„DAJ PEKLOSÓL NASTĘPNYM RAZEM, BO CI WYSZŁO SZARE MIĘSO!”
„COOO???!!! JAKA PEKLOSÓL?! NIE SŁUCHAJ TEGO DEBILA! TAKIE ZDROWSZE!”
„SAM JESTEŚ DEBIL, NIE DA PEKLOSOLI TO MIESO BEDZIE WYGLĄDAŁO JAK GOWNO, CZYLI TAKIE JAK TY ROBISZ!” itd.
  • Odpowiedz
@Belmirka: @KubaGrom: Przypomina mi się pasta o carbonarze XD
Ogólnie fora czy grupy to niezły rak zwłaszcza przy pospolitych tematach. Na samochodowych ludzie potrafią strzelać z dupy o markę oleju czy opon. Na motocyklowych to samo, tutaj jeszcze ludzie potrafili na x stron się kłócić czy zmieniać olej po zimie czy przed, albo czy tankować pod korek czy nie. I jakieś kur.a wielkie chemiczne zjawiska przytaczają gdzie niezależnie
  • Odpowiedz
@Belmirka: jestem na tej grupie xD
Oczywiście że peklosol to podstawa. Skład peklosoli jest mniej groźny niż efekty jakie może mieć mięso gdy użyje się samej soli. Debile które chcą zdrowiej de facto przyczyniają się u siebie i rodziny do powstawania raka.
  • Odpowiedz
złoto dawaj więcej


@longstar: A masz, co mi tam: tutaj sobie kiedyś zaczęłam zbierać komentarze, żeby zrobić dłuższe zestawienie, ale coś mnie od tego oderwało. Są i linki do źródeł. :)
  • Odpowiedz
@uczalka: Za tych, co się spinają o takie głupoty. W ogóle ludzie co mówią komuś jak coś przyrządzać to debile. Ja lubię np. pizzę z ananasem i jalapeno i w dupie mam co inni o tym myślą, mi smakuje i tylko to się liczy (ʘʘ)
  • Odpowiedz