Aktywne Wpisy

zielonka18 +2354
#cyckinawosp Edycja 2025
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako

Teuvo +63
niektórzy pewnie myślą że te moje wysrywy które tutaj publikuję to są jakieś bzdury wyssane z palca wymyślone dla contentu
otóż nie, ja nigdy nie kłamię a zwykle nawet nie koloryzuję
otóż nie, ja nigdy nie kłamię a zwykle nawet nie koloryzuję
źródło: 1000016915
Pobierz

1. 40m/2; 11k/m2 stosunkowo blisko centrum, dobra komunikacja, kurnik z możliwością podania ręki sąsiadowi przez balkon
2. 60m2; 6.5k/m2 wypizdów 10km do centrum - brak komunikacji ale zielono i cicho
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #krakow
Gdzie byś wolał mieszkać (praca zdalna, miasto wojewódzkie)
@Qbol69: dwójka, po to ma się samochód
Cisza, spokój. Do marketu czy fryzjera w pobliskim miasteczku nie może być fizycznie więcej niż 10 minut autem
niestety nie ma sytuacji zero-jedynkowej
Jeśli daleko od centrum to szukałbym raczej jakiegoś osiedla budowanego z sensem, tj. usługi na osiedlu lub bardzo blisko. Żeby wyjście/wyjazd po bułki nie zajmowało 30 minut.
Gdyby jakimś cudem chodziło o północ Krakowa i okolice to napisz PW.
@Atreyu: zależy gdzie pracuje. Jak w centrum dużego miasta to nie zawsze można jezdzic autem.