Wpis z mikrobloga

@Sojerr: No ale Boruc się z nimi trzyma i nigdy tego nie ukrywał xdd
Skoro robisz komuś pożegnanie i się na coś umawiasz, a potem się z tego wycofujesz, to nie oczekuj, że "solenizant" będzie szczęśliwy xD
  • Odpowiedz
@Bartoni: nie znam tej historii od podszewki, więc nie wiem czy poszło o piro i w którym momencie, ale boniek od zawsze krzywo patrzył na pirotechnikę, zresztą tak jak cała uefa podczas meczów międzynarodowych. Naprawdę nie trzeba być specjalnie inteligentnym, żeby to wiedzieć, ale za dużo wymagam od kibiców legii.
  • Odpowiedz
ale boniek od zawsze krzywo patrzył na pirotechnikę

@Sojerr: Boniek wie, że jakiekolwiek układanie się z grupami kibicowskimi na dłuższą metę nie ma sensu bo ci i tak na końcu zrobią to na co mają ochotę (dymy na finale PP). Odkąd Boniek jest prezesem bilety na każdy mecz kadry rozchodzą się co do jednego, więc po co mu jakieś problemy z wybrykami grup kibicowskich?
  • Odpowiedz
@GeWa:

Odkąd Boniek jest prezesem bilety na każdy mecz kadry rozchodzą się co do jednego

W sensie, że wszyscy przychodzą na stadion dla Bonka? To miales na myśli?
  • Odpowiedz
@Ludzik90: Jeżeli sam nie zauważyłeś, że odkąd jest prezesem to wizerunek PZPN znacznie się poprawił, a na meczach kadry regularnie zapełnia się Narodowy z ponad 50k miejsc to nie bardzo wiem co mam Ci tłumaczyć. Wpływ na to ma też poziom sportowy, na co sam Boniek wpływu nie ma, ale na całą otoczkę już tak.
Jeżeli choć minimalnie orientujesz się w tematach kibicowskich to wiesz, że układanie się z zorganizowanymi
  • Odpowiedz
@GeWa:

Wpływ na to ma też poziom sportowy, na co sam Boniek wpływu nie ma

Otoz to. Slowo klucz.

A teraz ciekawostka, mimo, iz Boniek nie jest prezesem nie oznacza to, ze ludzie przestana przychodzic na mecze kadry. Dalej stadiony beda sie zapelniac
  • Odpowiedz
@Ludzik90: Przecież Ty teraz piszesz o czymś zupełnie innym niż ja wcześniej. Mowa była o "opłacalności" układaniu się przez PZPN z zorganizowanymi grupami kibiców oraz dlaczego tego Boniek nie robił, a nie o tym czy nadal stadiony będą pełne.
  • Odpowiedz
@GeWa: nie, w pierwszym komentarzu dokladnie zacytowalem twoja wypowoedz. Zasugerowales w nim, jako dzieki bonkowi i jego reformom mozna sie cieszyc kompletem widzow na stadionach z czym sie nie zgadze.
W drugim komentarzu sam zaznaczyles ze to poziom sportowy przyciagnal tlumy na stadiony a nie bezsposrednio zbyszek
  • Odpowiedz