Aktywne Wpisy
Zoriuszka +481
Ciekawe czy za mojego życia wejdzie 4 dniowy dzień pracy. Rozwiązanie to ma same plusy dla społeczeństwa w sumie wedle badań, nie tylko pod względem zdrowia psychicznego pracowników, ale także ich wydajności w pracy.
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
WielkiNos +517
Wyobrażacie sobie być małym chłopcem i mieć za matkę taką zakałę, która nie pozwala synowi na najbardziej męskie i pierwotne zajęcia w męskim gronie?
Swoją drogą w tym samym czasie baba pewnie narzeka gdzie się tylko da, że nie ma już prawdziwych facetów. No nie ma, bo ich od małego kastrujecie.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatacontent
Swoją drogą w tym samym czasie baba pewnie narzeka gdzie się tylko da, że nie ma już prawdziwych facetów. No nie ma, bo ich od małego kastrujecie.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatacontent
Nawiązując do wpisu sprzed niecałej godziny też dodam od siebie parę groszy. Pamiętam jak pierwszy raz usłyszałem "a ten gość mówi coś..." to fakt, wpadła mi w ucho. Było to coś innego niż zwykle słyszane w rozgłośni radiowej. Teraz po roku widać że typiara jedzie ciągle na tym samym patencie skromnej szarej myszki, która chciała fajnego chłopca (giga czada) a że ma złamane serduszko to chlip chlip jest jej źle i takie tam p----------o smęty. Piosenki robione pod karyny, p0lki i samotne madki z dzieckiem 30+. Teksty jej piosenek i sam jej głos doprowadza do j-----j irytacji. Aż dziw mnie bierze że ludziom się jeszcze nie przejadła ta gwiazdeczka.
#przegryw #sanah
Ci, którzy narzekają na jej piosenki chyba nie potrafią w angielski, teksty tej laski albo takiej Mieli Koteluk stoją na wyzszym poziomie niż jakiejś Rihanny. Cytuję:
'umbrella Ela ela e e under my umbrella e e e e''
Muzyka popowa ma być przyjemna i chwytliwa, ma się sprzedawać. A sprzedają się rzeczy, które znamy, więc produkuje się wtóre rzeczy.