Wpis z mikrobloga

Sanah.
Nawiązując do wpisu sprzed niecałej godziny też dodam od siebie parę groszy. Pamiętam jak pierwszy raz usłyszałem "a ten gość mówi coś..." to fakt, wpadła mi w ucho. Było to coś innego niż zwykle słyszane w rozgłośni radiowej. Teraz po roku widać że typiara jedzie ciągle na tym samym patencie skromnej szarej myszki, która chciała fajnego chłopca (giga czada) a że ma złamane serduszko to chlip chlip jest jej źle i takie tam p----------o smęty. Piosenki robione pod karyny, p0lki i samotne madki z dzieckiem 30+. Teksty jej piosenek i sam jej głos doprowadza do j-----j irytacji. Aż dziw mnie bierze że ludziom się jeszcze nie przejadła ta gwiazdeczka.

A ja cię lubię

Aż za bardzo przez to myślę już o ślubie

O ślubie już

I mam nadzieję że ty też

Mnie chcesz

Pachniesz jak wiosenny bez

Tak lubię cię lubię cię jak

Na zabój tak

A ja cię lubię

Aż za bardzo przez to myślę już o ślubie

O ślubie już

I mam nadzieję że ty też

Mnie chcesz

Pachniesz jak wiosenny bez

Tak lubię cię lubię cię jak

Na zabój lubię

#przegryw #sanah
Kadet20 - Sanah.
Nawiązując do wpisu sprzed niecałej godziny też dodam od siebie par...

źródło: comment_16299741857pHrIcvTTeisZtBwKfa7us.jpg

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kadet20: myslalem ze tylko mnie w-----a jej głos, ale w sumie niech śpiewa sobie o czym chce, sam nie słucham only górnolotnych piosenek z w-------m potrójnym przekazem w tekście tylko to co wpada mi w ucho
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 111
@Kadet20: myślałem że jestem jedyny co tak myśli, nie da się jej słuchać, piosenki na jedno kopyto cholera jasna, ona monotematyzmem przebiła Słonia i przepraszam że tak myślałem o Słoniu keidys
  • Odpowiedz
@Kadet20: W punkt. Moim zdaniem głosem i aranżacją próbuje być awangardowa jak Sarsa, ale teksty jej piosenek sprawiają wrażenie poezji pisanej pod małomiejskie dziewczyny które myślą tylko i wyłącznie o znalezieniu wymarzonego chłopaka, szybkim ślubie i urodzeniu gromady bombelków.
  • Odpowiedz
@Kadet20: nie widzę w tym tekście jakiegoś odniesienia do chęci posiadania giga chada. Śpiewa, że myśli o kimś kogo bardzo lubi, podoba jej się i chce z nim wziąć ślub. A o czym ma śpiewać taka dziewczyneczka z targetem takich samych dziewczyneczek: odda do przegrywa, o kimś kto jest brzydki, nie podoba jej się, mył się ostatnio tydzień temu i jest wycofany społecznie, a jak wejdzie do sklepu to boi
  • Odpowiedz
@Snoxik: zgruzowaleś typa xD

Ci, którzy narzekają na jej piosenki chyba nie potrafią w angielski, teksty tej laski albo takiej Mieli Koteluk stoją na wyzszym poziomie niż jakiejś Rihanny. Cytuję:

'umbrella Ela ela e e under my umbrella e e e e''

Muzyka popowa ma być przyjemna i chwytliwa, ma się sprzedawać. A sprzedają się rzeczy, które znamy, więc produkuje się wtóre rzeczy.
  • Odpowiedz
  • 1
@Kadet20 ma dobry głos, a muzycznie utwory mogą się podobać bo prezentują coś nowego, jest w nich fajne połączenie elektroniki i popu. Jedyny problem to właśnie teksty utworów, bo sama kreacja sanah nie jest jakoś szczególnie nachalna ani ekspansywna - nie ma jej w reklamach, mediach itd.
  • Odpowiedz
@Kadet20: Mnie najbardziej wkurza grafomania jej tekstów. Nie mam nic przeciwko takim popowym piosenkom o złamanym sercu, sam np lubię Anię Dąbrowską z polskich piosenkarek, ale teksty Sanah brzmią tak okropnie, ze przypomina mi to naprawdę wierszyk jakiejś nastolatki.
  • Odpowiedz