Aktywne Wpisy
Operator_imadla +52
Ostatnio na Reddit był wpis jak koleś wziął 50k USD kredytu żeby grać na giełdzie i w krótkim czasie obrócił to w 2 mln USD. Myślicie że to dobry pomysł wziąć kredo na grę? Szybko by się zwróciło #gielda

#6poziomraka, cala historia.
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
źródło: PXL_20250719_191318803.MP
Pobierz

#heheszki
źródło: comment_1629956203K6fTUj9XLpV37nuXkF8TMq.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@wartosci_tradycje_EUROPEJSKIE: Jeżeli punktem odniesienia nie jest "poncek" z biedronki za 50 groszy to jest to taka całkiem normalna cena.
źródło: comment_1629958548ugaRHvsNbcEYxLYBzPGIBG.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@AvantaR: No spoko. Właśnie pokazałeś menu jednej z najdroższych (a przy okazji najbardziej tandetnych ;)) knajp.
@wartosci_tradycje_EUROPEJSKIE: No to pochwal się gdzie dokładnie. 3-4 złote za porządnego pączka to w Gdańsku owszem, płaciło się. Ale w okolicy 2010 roku.
Komentarz usunięty przez moderatora
@bartez_94: Ja naprawdę nie wiem gdzie Wy jecie w tym Zakopcu. Byłem w tym roku z żoną i za 30zł / osoba można zjeść trzydaniowy obiad z napojem. I nie, nie w barze mlecznym a w porządnej, góralskiej knajpie.
Oczywiście - jedliśmy też w miejscach, gdzie zostawiałem 200+ zł, ale raczej niższe widełki były standardem.
@little_muffin: https://restauracja.gorskidiament.pl/