Wpis z mikrobloga

@Bakardi: ja dużo czytałem, że tatuaże o ile nie są ordynarne są dopuszczalne. @young_nutria: może nie czekaj, tylko atakuj jak najszybciej. Całkiem możliwe że przez sytuację covidowa będzie po prostu trochę 'łatwiej'? I nie ma co się oglądać na punkty rankingowe, byle przejść to sito badań i psychologa. Btw mam w grupie typka co jego ojciec emerytowany oddziałowy. Ciekawe czy go przepchną :D
  • Odpowiedz
@dominik-gebicz: wole zrobic to prawko bo nawet nie mam gdzie sie wydowiedziec, wg mnie dokument nie wazny, czyli tak jak by o nie było w ogole. Nabor w moim województwie co chwile jest widze twkze zaraz znowu bedzie pewnie a i tak teraz w pracy kierat mam i ciezko sie bedzie wyrywac
  • Odpowiedz
@young_nutria: @Bakardi @absoladoo @LZBNZ właśnie wróciłem do domu, bardzo niesympatyczna Pani Psychiatra, rozmowa trwała 5 minut, pytanie czemu sw, co robię w życiu, alkohol, swoje mocne strony... Bez słowa wypisała coś na orzeczeniu, wstałem, wziąłem kartkę i zacząłem to czytać, bo przecież nie widać było co tu pisze, a ona do mnie 'mógłby Pan szybciej wyjść z tego pomieszczenia?' mówię ok, dowidzenia. Chyba nawet nie odpisała. Na
  • Odpowiedz
@dominik-gebicz: i co mówiłeś np. gdy pytali CZEMU SW XD

Ja bym powiedział że stabilizacja, szybsza emerytura itd bo to jedyne plusy tego gówna.

Alkohol to co weekend jak wypijesz to odpadasz?
  • Odpowiedz
@LZBNZ: no najgorsze, że nie ma co zbytnio powiedzieć, bo sam nie wiem czemu chce tu iść xD tymbardziej, że chodzą głosy o braku podwyżek w następnym roku. Też coś wybąkałem, że emerytura i pewna praca bla bla, jakoś nie miałem dziś weny na extra pomysły... Ja realnie pije raz na miesiąc, czasem rzadziej, więc tak powiedziałem...
  • Odpowiedz
@dominik-gebicz: dużo chętnych u ciebie jest? bo u mnie nie za dużo do tego więzienia co ja chcę to chyba tylko 8 kandydatów a z tego co wiem to 10 wakatów na przyszły rok jest i do drugiego więzienia obok mnie chyba z 5 kandydatów a też podobno 10 wakatów ma być na przyszły rok
  • Odpowiedz
@Bakardi: cała grupa na początku liczyła 16 osób, także #!$%@? mało, podobno dawniej to była masa osób chętnych, a teraz nie ma nic atrakcyjnego w tej pracy, oprócz emerytury po 25 latach. Co się dziwić, nadal nie ma podpisanej podwyżki na rok 2022 xD
  • Odpowiedz