Wpis z mikrobloga

I jak tam, już w januszexie czy jeszcze w drodze do pracy, żeby dostać 2,5k netto, w sam raz, żeby nie zdechnąć z głodu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W tym samym czasie w swojej rezydencji w Monako niejaki Marcin ze swoją kobietą Izabellą Budryn wraz z Mariuszem Raduszewskim oraz jego żoną Natalią Siwiec i Blanką Lipińską, którzy wpadli w odwiedziny (niedawno była tam np. Julia Wieniawa) zastanawiają się czy na kolejną przejażdżkę po mieście wybrać się Bugatti Chironem czy Lamborghini Aventador.

Ciekawe skąd wzięli na to pieniążki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#samochody #bogactwo #ciekawostki #pieniadze #lamborghini #gorzkiezale
mistejk - I jak tam, już w januszexie czy jeszcze w drodze do pracy, żeby dostać 2,5k...

źródło: comment_1629788285cy1JMnvoZU0cW7jQOpPNa2.jpg

Pobierz
  • 1219
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@YourShadow7771: pewnie latwiej bedzie wymienic czego nie przyklepali :p Z takich plotkowych zrodel slyszalem ze mu 40dychy przyklepali ale to malo wiarygodne zrodlo wiec nie mam pewnosci
  • Odpowiedz
Hej, jestem tu nowy - dopiero zalozylem konto, ale temat ciekawy i obserwuje go od dluzszego czasu. Jestem z Zielonej Góry i jedyne co moge dopowiedziec, to nic takiego wnoszącego do sprawy, ale brat Marcina wozi sie po Zielonej BMW elektrycznym, ktore dostal od Marcina na urodziny (bylo chyba na relacji IG kiedys), a jego żona z dzieciakami białym Masserati typu suv z ciekawymi nr rej. tzn coś ala VGQK1. Nie pamietam
  • Odpowiedz
@yapa: moze sie ludzi ze jeszcze jakies odwolania cos zmienia. A poza tym umowmy sie, to nie jest tak ze ona z dnia na dzien moze sobie znalesc ot tak kolejnego frajera z konkret kasa. Ma dziecko, ma juz swoj wiek, troche poszla o niej fama w srodowisku. Trzeba pamietac ze jej apetyt sie wysotrzyl a drugich takich Kukielkow to raczej malo.
  • Odpowiedz
@Krzan83: w odpowiedniej lokalizacji, typu Saint Tropez kobiety po 30ce znajdują ciągle tatuśków z kasą którym taka przeszłość nie robi różnicy, bo wymiana jest jasno zdefiniowana. Oczywiście ciągle jest ryzyko że tatusiek sobie zrobi podmiankę na nowszy model, ale to już cena tej gry.
  • Odpowiedz
Łatwo może nie byłoby bo wiadomo ze więcej na tym świecie mężczyzn bez kasy niż z ale jak pisali poprzednicy wiadomo gdzie szukać. Dyzma jednak mimo niechęci tu wszystkich ma super figure i nie można powiedzieć ze nie jest atrakcyjna kobieta wiec nie sadze ze narzeka na brak zainteresowania. Nie wszyscy czytają ten nasz wątek, nie wszyscy słyszeli plotki i nie wszyscy szukają w kobietach tego samego.
  • Odpowiedz
No i dla dziadka kobieta 33 lata jest równie młoda jak 25. Tak czy inaczej dziela ich dekady hahahaha
  • Odpowiedz
@yapa: człowieku, odwiedź choćby kilka z tych miejsc, pójdź do kilku klubów, restauracji, spędź kilka dni w dobrym hotelu. Zobaczysz na jakim poziomie dziewczyny możesz tam spotkać. Przy nich Dyzma wyglada jak brzydkie kaczątko. Te dziewczyny są tez bardzo inteligentne i często rozmawiają w kilku językach. Są niesamowicie zadbane, młodsze od Dyzmy i BEZ DZIECKA!
  • Odpowiedz
Jasne, napewno zadbane inteligentne i najlepsze kobiety świata zajmują się wyrywaniem starców w Dubaju żeby być ich eskortami.
  • Odpowiedz
Zastanawiam się jak ty wyglądasz skoro Dyzma jest dla ciebie brzydka. Podejrzewam ze jak gowno ????????????
  • Odpowiedz
@yapa: wiesz jak to jest rozmawiać z niewidomym o kolorach? Pojedź, zobacz, spróbuj, doświadcz na własnej skórze. Tyle z mojej strony. Nie napinaj się bez sensu, bo to tylko pokazuje Twoje miejsce w szeregu. I jakby to powiedziała Dyzma : „Adieu”
  • Odpowiedz
@tomass777: Ty mowisz o takim typowym sponsoringu. Ona celuje raczej w troszke inny typ. Ona chce po prostu frajera z ktorego moze doic a nie sugar daddy ktory jej powie " wystawiaj sie albo w---------j" ;) a tak to wyglada w typowych sponsoringach.
  • Odpowiedz
@yapa: Z jednej strony masz racje ze jest atrakcyjna ale nalezy zauwazyc ze w gronie zwyklych dziewczyn z ulicy. Kiedy natomiast zestawisz ja z super ekskluzywnymi k-------i utrzymankami to juz raczej wypada blado pod kazdym wzgledem. Dziecko, wiek, twarz... Wiesz, jesli kupujesz to wybierasz najlepszy towar za cene ktora Ci odpowiada a ona gwarantuje ze nie jest tania i w takim wypadku cena do jakosci wypada slabo
  • Odpowiedz
Jest jeszcze z nim bo napewno ma jeszcze dostep do jego pieniazkow i pewnie czeka tez na decyzje wyroku, wtedy przemysli czy sie opłaca czekac czy nie.
  • Odpowiedz
Dostęp do hajsu ma na bank, wydaję mi się że w tej „sferze”, nawet nie wypada zostawić kobiety bez zabezpieczenia. A może ma lepiej niż miała? ale że bliscy znajomi wiedzą ocb, to rżnie na storkach że niby trochę „biedniej” xd
  • Odpowiedz