brakloginuf
593
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
brakloginuf
@RobBobb: ciezko to w ogole objac ocena jakakolwiek xD
977
RobBobb
@brakloginuf: @patryk-kabacinski-1: przeciez to wyglada tragicznie, jeszcze "stare" brwi jej zostaly xD
663
RozowaZielonka
Ja p------e, elita internetu.
Przecież to są jaja wrzucone na „pięknisie” czy inne modnisie na fejsie z dorobiona gowno historia - ale najwidoczniej wykopki są serio aż tak głupie żeby się na to łapać
195
w.....f
w.....f
@brakloginuf: zrobie sobie jakis szablon, kupie kredke i maszynke i moge to robic za polowe ceny xD
96
dlaczego__nie
@brakloginuf: to musi być fejk xD przecież te brwi nawet równo nie są xd
60
RzecznyWunsz
@Splendor: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
47
matka_boska_w_klapie
17
Wykop24h
Wykop24h
Ja p------e ale baby to jednak jebnięte są
14
d.....2
d.....2
@brakloginuf: screen jest jakieś stary, ale pomyślcie że gdzieś w Polsce chodziła / chodzi typiara z podwójnymi brwiami, narysowanymi centymetr nad miejscem gdzie powinny się znajdować.
Typiara musiała wyglądać jakby była wiecznie zdziwiona xd

I chodziła tak do sklepu, do pracy na obiad do mamy i na posiadowe do koleżanki. Przecież z niej się musieli śmiać dosłownie wszyscy!
14
Antoni_Kosiba
@Felonious_Gru: Ja p------e perzcież to wygląda jak jakaś karykatura. Jak można dać się tak oszpecić i jeszcze za grubą kase xD
8
patryk-kabacinski-1
@brakloginuf: a potem hurr durr programisty za dużo zarabiajo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
7
MateuszWajchePrzeloz
@brakloginuf to są pewnie jakieś jaja. Nikt nie jest tak głupi żeby robić sobie takie rzeczy a już tym bardziej płacić za nie. Jeśli to faktycznie prawda to w ramach i cenie zabiegu powinna być też syerylizacja ¯_(ツ)_/¯
6
Madzikson
Madzikson
@brakloginuf: I cała wioska w takich brwiach XD
4
dupasmoka
@brakloginuf: edyta bartosiewicz lubi to!
3
Eoon
Eoon
@brakloginuf Wykop elita internetu, łapie sie na gowno baita xD
3
Rinter
@brakloginuf: jak się bawić to się bawić, brwi w-----ć, kreski wstawić XD
3
Splendor
@brakloginuf: poprawiłem
2