Wpis z mikrobloga

Najgorszy bramkarz podstawowego składu Reprezentacji Polski w XXI wieku, przereklamowany do granic, przerośnięte ego, Tatuś go wcisnął do Arsenalu a ten w podziękowaniu się na niego obraził, bo stwierdził że nic mu nie zawdzięcza. Najbardziej szkoda Łukasza Fabiańskiego, bo to 2 półki wyżej, ale niestety miał trochę mniej szczęścia i nie gra w topowym klubie.
#mecz #pilkanozna #takaprawda
Beik - Najgorszy bramkarz podstawowego składu Reprezentacji Polski w XXI wieku, przer...

źródło: comment_1629657284CEqBhKhKw6UgIkR6swywWX.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
@MARIO99: Może już nie mieć okazji do tego bo być może Perin dostanie w końcu szansę, a i okienko transferowe chyba nie jest jeszcze zamknięte w serie A
@Beik: Bez przesady, Szczęsny w formie to bardzo dobry bramkarz, szkopuł w tym że bez formy jest już od co najmniej roku i chyba nie da rady do niej wrócić wrócić.
  • Odpowiedz
@Beik #!$%@? xD ostatnio równia pochyła, ale był czas, że wybronił Juventusowi sporo punktów i był pewnym ich punktem. To, że przez charakterek jest nie lubiany i kazdy tylko czeka na jego błąd to nie znaczy, że jest #!$%@?.
Spokojnie po Juve znajdzie sobie zatrudnienie w jakimś kolejnym, niezłym klubie.

Po prostu, doszedł do pewnej półki, bardzo wysokiej, a wyżej wskoczyli już tylko np. Gigi #!$%@?, Oblak, Alisson, może Ederson i pewnie
  • Odpowiedz
@Beik: oesus maria ilekroć Szczęsny coś #!$%@? to będzie lament, że Fabiański to i tamto i w ogóle. Co to jest za brak mózgu i #!$%@?, to ja nawet nie. Taki #!$%@? dobry bramkarz że przez 7 lat 32 mecze zagrane w Arsenalu bo nijak się nie mógł przebić do 1 składu. A to Lehmann, a to Szczęsny, a to ten, tamten. No Wenger ślepy ewidentnie. Gwiazdor Swansea i West Hamu...może
  • Odpowiedz
@jandiabeldrugi: co wyczyniał? ogólnie to mało pamiętam, bo Dudka pamiętam z dzieciństwa i mało się znałem na futbolu, ale oglądałem i Dudek zawsze wywierał na mnie przyjemne wrażenie, szczególnie miło wspominam LM z Liverpoolem i taniec w bramce
  • Odpowiedz
@Beik: Bramkarz dwie pół wyżej co 7 lat był rezerwowym bramkarzem Arsenalu bo się przebić nie mógł, przez co 7 lat praktycznie w piłkę nie grał xD. Śmiechłem.
  • Odpowiedz
@Beik: złóż CV do Juve. Jak widać brakuje im eksperta od bramkarzy skoro kolejny sezon już stawiają Szczęsnego na bramce. Podpowiedz, żeby go #!$%@? i kupili 2 klasy lepszego Fabiańskiego. Natomiast weekendami byś doradzał Sousie, który też się na bramkarzach nie zna tak dobrze jak Ty i inni plusujący ten wysryw.
  • Odpowiedz