@Thronstahl: Ja ciupie w jedyneczke 3 rozdział. Nigdy nie grałem magiem w pierwszej części i naprawiam ten błąd :) W dodatku z Player-Kitem i DX11 gra wygląda jak z 2010 roku a nie 2001.
@Thronstahl: Właśnie nie wiem czemu, ale też mam chęci żeby zagrać w to jeszcze raz. Nigdy raczej nie tykam gier które już przeszedłem, a tutaj jakoś tak chce się wrócić.
@XNiemcu Zobacz mod Nostalgic Edition, nie rusza misji i wątku głównego a delikatnie urozmaica grę. Można używać tarcz i walczyć dwiema broniami, czy wrócić do paru lokacji z 1 jak obóz bractwa śniącego czy wolna kopalnia, które w 2 były niedostępne. Ja wlasnie w to gram i jestem zauroczony jak wzbogacili świat.
Jakbyście się zastanawiali jak tam wygląda ochrona danych, które przekazujecie państwu to pisowski minister właśnie upublicznił na twitterze jakie leki przepisał sobie lekarz, wymieniając go z imienia i nazwiska XD #mobywatel #medycyna #lekarz #neuropa
Ja ciupie w jedyneczke 3 rozdział. Nigdy nie grałem magiem w pierwszej części i naprawiam ten błąd :)
W dodatku z Player-Kitem i DX11 gra wygląda jak z 2010 roku a nie 2001.