Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
Audi S5 4.2 V8 333 kucy Quattro jest to według mnie najpiękniejsze Audi jakie powstało i ogólnie najpiękniejsze coupe w 3 drzwiach... ( ʖ̯) Chłop marzy sobie o takim autku... Ale to nie dla Anonka dla chada to.... oskarek sobie może kupić 100 tysięcy to nic dla niego a raczej jego ojca który jest deweloperem albo kimś innym... Jest to moje marzenie aby stać się kiedyś posiadaczem S5 () ehhh o czym ja myślę.... Chłop prawka zdać nie umie 6 raz będzie chłop podchodził do egzaminu a marzy mu się sportowa fura śmiechu warte... (,) #przegryw #depresja #nerwica #s----------e #motoryzacja #audi #gownowpis
M.....2 - Audi S5 4.2 V8 333 kucy Quattro jest to według mnie najpiękniejsze Audi jak...

źródło: comment_16294006807uZke3LfI5r3Rwmvp011Ed.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mietek_02: co ty teraz Sebixy tym jeżdżą co robią na magazynie w UK oszczędzali jedząc najtańsze konserwy i mieszkając po 3 w pokoju. Poza tym 100k to s5 może kosztować z 3.0 tfsi z lat 14/15, a nie zbierającym nagar 4.2fsi z 08-10
  • Odpowiedz
  • 0
@67811: Na OtoMoto patrzyłem i na olxie to 60-70k Mega zadbane 80 k przedlifty do 2011 roku tylko patrzyłem bo są ładniejsze niż polifty według mnie
  • Odpowiedz
@Mietek_02: po c--j ci takie auto, jesli mieszkasz w jakiejś ruderze, czy bloku z wielkiej plyty. By ci z------i na publicznym parkingu? na miłość boską miej priorytety, bo jak widzę rozpadającą się chałupę, a na podwórku m5 to tylko śmiech ogarnia. Jak typowy cygan, 10 osób na 40m2, ale najnowsza fura na kredyt musi stać pod starą kamienicą
  • Odpowiedz
  • 0
@tochybaananas: nic nie zrobisz... Ale są ludzie którzy kupują jeszcze starsze auta i robią jak im się podoba tuning modyfikację silnika obniżanie zawieszenia itp... dbają o te auta to ja tych najbardziej szanuje ile to kasy i czasu włożyli można się przywiązać do auta na długo a wkurza mnie typowy Seba Polaczek co widzi 20 letnie auto zadbane i ci zdemoluje przejedzie kluczykiem bo karoserii albo coś gorszego jaki to
  • Odpowiedz
@Mietek_02: mam wrażenie, że wydaje Ci się, że napisałem to czego nie napisałem. Mam na myśli jedynie to, że jeśli jeździsz starym audi to musisz liczyć się z łatką wieśniaka i patusa. Oczywiście stare auta nie są złe i absolutnie nie mam nic do ich użytkowników, modyfikacje tym bardziej-warto mieć pasję zwłaszcza, że zajmując się modyfikacjami aut można się wiele nauczyć. Chodzi mi jedynie o stereotyp o użytkownikach starych audi
  • Odpowiedz
  • 1
@tochybaananas: Polakowi nigdy nie dogodzisz taka prawda... Auta mają się podobać właścicielowi a nie być ocenianym przez ludzi podoba ci się to to kupujesz to proste.... ()
  • Odpowiedz