Aktywne Wpisy

thorgoth +131
W tym wpisie są odniesienia do przemocy seksualnej wobec nieletnich. Jeżeli jesteś wrażliwy/wrażliwa na tego typu treści to zrezygnuj z czytania.
-----
Początkowo Wioletta Cieślak z Sulikowa nie zmartwiła się szczególnie, gdy córka nie wróciła o czasie.
13-letnia Sylwia, uczennica szóstej klasy pojechała tego dnia na lekcje do szkoły podstawowej w Gostyniu, choć w zasadzie nie musiała. Niektórzy jej rówieśnicy zostali w domach. 20 czerwca 2006 roku oceny były już wystawione, rozdanie świadectw miało
-----
Początkowo Wioletta Cieślak z Sulikowa nie zmartwiła się szczególnie, gdy córka nie wróciła o czasie.
13-letnia Sylwia, uczennica szóstej klasy pojechała tego dnia na lekcje do szkoły podstawowej w Gostyniu, choć w zasadzie nie musiała. Niektórzy jej rówieśnicy zostali w domach. 20 czerwca 2006 roku oceny były już wystawione, rozdanie świadectw miało
źródło: smd
Pobierz
Czoso +685
Rozumie ktoś dlaczego parze zarabiającej 21k netto z trójką dzieci (+2400zł z 800+) podatnicy mają się dokładać do kredytu? XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Przecież po tej podwyżce mandatów dla kierowców za wykroczenia zaraz przyjdzie kolej na inne grupy. Założę się, że gdzieś już planują d-----ć rowerzystom i pieszym. Np. pod płaszczykiem walki z alkoholizmem dowalą grube mandaty za spożywanie w miejscu publicznym, albo za chodzenie do ścieżkach rowerowych. A żeby zwiększyć bezpieczeństwo na drogach to większe kary za brak odpowiedniej homologacji, albo przejazd na przejściu dla pieszych. I wiecie co będzie wtedy? Grupa która nie dostanie po dupie będzie się cieszyć, że innym jest źle, a pis będzie zacierał rączki bo wpadnie więcej pitos na przekupowanie wyborców. A my dalej będziemy się kłócić i śmiać z tych co mają akurat gorzej bo mamy taką mentalność
P------y kraj¯\_(ツ)_/¯
@PodniebnyMurzyn: No i co, że za jazdę taką jak do tej pory będziesz w przypadku złapania płacił po kilka tysięcy kary? Nic, absolutnie nic. Serio zwróć uwagę na to jakie są obowiązujące ograniczania tak na codzień jak jeździsz, eski gdzie wszyscy jadą 100-110 a obowiązujące ograniczanie
@robertx: no to chyba powinni zwolnić do 70? czy nie?
To samo było z podniesieniem akcyzy na a-----l całe Mirko cieszyło się, że dobrze pijakom, a jak podnieśli ceny Colki do 10 zł to wielki kwik
Ja sam jestem za polepszeniem edukacji, sygnalizacji i oznakowania zamiast zwiększenia kar. Bo z tego co kojarzę to naukach jazdy dalej przygotowują do zdania egzaminu i jakiegoś bzdurnego łuku zamiast
@Kiedys_Mialem_Fejm: a ja się tu w 100% zgadzam, ale jestem też za podniesieniem mandatów.
a podwyżki prędzej czy później na pewno