Wpis z mikrobloga

#tablet #problem mikri, mam problem z tabletem mojej cioci. Lark freeme 70.6 (android 4.0.4) - komputer go nie wykrywa. Z tego co widzę po tablecie to po podłączeniu do PC pokazuje ładowanie, ale poza tym brak reakcji. system go nie widzi, zero reakcji w menadżerze urządzeń. Testowałem na dwóch różnych kablach i dwóch PC - wszędzie to samo. Co zrobić żeby komp go wykrył? :|
  • 7
  • Odpowiedz
  • 0
@Gummy: Jak podłączysz tablet, to sprawdź obszar powiadamiania tabletu w poszukiwaniu "podłączenia usb".
  • Odpowiedz
@Del: dogrzebałem się do opcji - połączenie USB z komputerem - ustawiam MTP/PTP/large storage i mimo to komp nic nie wykrywa, tablet zresztą też nie widzi żeby był podłączony do pc.
  • Odpowiedz
  • 0
@Gummy: Nie mam pomysłu. Ludzie na necie gadają o ustawieniach developerskich i o przywróceniu ustawień fabrycznych...
  • Odpowiedz
@Del: chyba łatwiej będzie to oddać na gwarancje. próbowałem przestawiać debugowanie w ustawieniach i nadal nie wyskakuje mi żaden zielony ludzik, na kompie nie widzi podłączonego sprzętu i nie ładuje żadnych sterowników.
  • Odpowiedz